Swish erbjuder nu självskanning i Appen

Arkivbild MostPhotos
Nu tar Swish ett stort steg framåt genom att lansera en innovativ självskanningstjänst direkt i sin app. Den nya funktionen gör det möjligt för kunder att enkelt själva skanna sina varor och betala direkt i Swish-appen, vilket innebär en smidigare och snabbare shoppingupplevelse för miljontals användare.

Med den nya självskanningstjänsten kan kunderna snabbt och enkelt checka in i butiken genom att skanna en QR-kod vid entrén. Därefter kan de själva skanna streckkoderna på sina varor och betala med Swish, allt direkt i appen. Genom att erbjuda denna funktion strävar Swish efter att göra shoppingupplevelsen så smidig och bekväm som möjligt för sina användare.

Enligt rapporten ”Unika besökare”, som Swish och HUI har tagit fram tillsammans, ökade omsättningen i självbetjäningshandeln med 10 procent under 2023. En betydande del av denna trend är användningen av appar för att genomföra köp i butik. Swish ser denna utveckling som en möjlighet att erbjuda sina kunder en modern och effektiv shoppingupplevelse.

En av fördelarna med Swish självskanningstjänst är den låga tröskeln för att komma igång. De flesta känner redan till och har Swish-appen nedladdad på sina enheter, vilket gör det enkelt att börja använda den nya funktionen utan att behöva ladda ner ytterligare en app eller registrera sig som kund.

Den första återförsäljaren har redan integrerat Swish självskanningstjänst och fler kommer att läggas till kontinuerligt. Butiker som är intresserade av att ansluta sig till tjänsten kan enkelt ta kontakt med Swish för mer information och för att komma igång.

Med Swish självskanningstjänst tar kunderna kontroll över sin shoppingupplevelse genom att erbjuda enkelhet, bekvämlighet och snabbhet direkt i appen. Med denna innovation fortsätter Swish att vara en ledande aktör inom digitala betalningar och att erbjuda moderna lösningar för både kunder och handlare.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil