Han tar över som marknadschef

Fredrik Kullberg den nya marknadschefen för ICA Sverige | Foto Pressbild
Efter en framgångsrik tid som Marknads- och kommunikationschef på Apotek Hjärtat, blir Fredrik Kullberg den nya marknadschefen för ICA Sverige. Han tillträder sin nya roll den 1 mars.

Fredrik Kullberg har varit en central del av Apotek Hjärtat sedan dess start 2010 och har under denna tid byggt upp och lett marknadsavdelningen. Hans roll har även inkluderat att vara en del av ledningsgruppen. Med omfattande kunskap och erfarenhet inom marknadskommunikation har han framgångsrikt positionerat Apotek Hjärtat som ett av Sveriges starkaste varumärken.

Välkomnande Ord från ICA Sverige
Magnus Stadig, tillförordnad försäljnings- och marknadsdirektör på ICA Sverige, uttrycker sin glädje över att Fredrik Kullberg kommer att leda marknadsorganisationen. Han betonar Kullbergs unika kombination av ICA-erfarenhet från Apotek Hjärtat och fräscha perspektiv. Stadig ser fram emot att ha en kompetent och erfaren ledare som Kullberg i teamet.

Fredrik Kullberg själv delar sin stolthet och ödmjukhet över att acceptera rollen som marknadschef på ICA Sverige. Han uttrycker sin glädje över att fortsätta vara en del av ICA-koncernen och arbeta för detta framstående varumärke. Kullberg ser fram emot att lära känna ICA Sveriges verksamhet och samarbeta för att fortsätta stärka varumärket.

Ett Värdigt Efterträdande
Som efterträdare till Josefin Lundmark, kommer Fredrik Kullberg att överta som marknadschef och tillträda sin nya position den 1 mars. Hans erfarenhet och ledarskapskompetens förväntas bidra till att fortsätta ICA Sveriges framgångsrika marknadsarbete.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil