The English Bookshop öppnar i Göteborg

Bokhandeln öppnar i September | Foto Pressbild
Bokkedjan The English Bookshop öppnar sin tredje butik när man öppnar butik på Kungsgatan i Göteborg under september månad.

The English Bookshop är en bokhandel som är specialiserad på anglosaxisklitteratur.
Utöver sin e-handel har man en butik i Stockholm och en i Uppsala, den i Uppsala för övrigt öppnad redan 1995.

Nu öppnar man sin tredje butik och den kommer att finnas på Kungsgatan 19 i Göteborg från och med september månad.– Läget på Kungsgatan är ultimat med ett kluster av bokhandlar och lokalen blir jättecharmig, säger Miranda Blomberg, blivande butikschef i ett pressmeddelande. 

– Vi längtar efter att få träffa alla bokälskare i Göteborg och bjuda in dem i vårt bokparadis. De som redan besökt oss på bokmässan tidigare år eller varit i någon av våra två butiker vet vad som väntar, tillägger Blomberg.

Bolaget bakom The English Bookshop uppger att man har märkt av en efterfrågan på en Göteborgsetablering efter att ha ställt ut på bokmässan sedan 2004.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil