Två Coop-premiärer i Värmland

Två Coop-premiärer i Värmland
Claes Wallman och Kim Johansson är butikschefer i två tidigare Netto som nu blir Coop, båda i Karlstad. Foto: Pressbild Coop Värmland
25 november är premiären för två nya Coop-butiker i Karlstad. I båda fallen handlar det om tidigare Netto-butiker vilka båda dressats till Coop-skrud.

25 november är premiären för två nya Coop-butiker i Karlstad. I båda fallen handlar det om tidigare Netto-butiker vilka båda dressats till Coop-skrud.

Sedan det i somras har det stått klart att Coop Värmland tar över fyra tidigare Netto-butiker i Värmland medan två läggs ned.

I Kristinehamn och Skoghall öppnar man Netto i Coop Värmlands lågprisformat Pekås medan de två Netto-butikerna i Karlstad – på Råtorp och Strand – blir Coop.

25 november är premiärdatum för Claes Wallman, butikschef på Råtorp, och hans kollega Kim Johansson, i samma funktion på Strand.

Claes Wallman har en mångårig erfarenhet från dagligvaruhandeln. Han började sin bana i slutet av 70-talet och har bland annat varit köttmästare och butikschef inom Coop Värmland, eller Konsum Värmland som det hette då, innan han övergick till att bli handlare i privat regi.

De senaste åren har han varit både butikschef och säljchef på Stora Coop Bergvik.

– Jag har alltid haft en passion för butiksyrket i allmänhet och för kundmötet i synnerhet, säger Claes Wallman.

– Det ska bli så kul att leda arbetet på Coop Råtorp och min ambition är att butiken ska bli stadsdelens självklara mötesplats. Att jag sedan bor på Råtorp sedan många år tillbaka gör det extra speciellt.

Kim Johansson, butikschef på Strand, har också en bred erfarenhet från handeln.

Hon har varit butikschef både för Netto i Karlskoga och senast på Råtorp i Karlstad.

– Jag ser verkligen fram mot att få börja jobba med Coop Värmlands starka varumärke i en bransch som jag känner väl till sedan tidigare, menar Kim Johansson.

– Jag och medarbetarna kommer att kämpa för att erbjuda kunderna det bästa vi har varje dag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil