Två nya till Apotek hjärtats ledning

Anette Hällkvist & Paulina Lundström | Foto Apotek Hjärtat
Apotek hjärtats ledning förstärks med en ny chef för sortiment och inköp samt en ”comeback” på jobbet som försäljningsdirektör.

Apotek hjärtats kommande ledning tar form i och med att Anette Hällkvist, idag chef för färskvaror på Ica Sverige, har utsetts till ny chef för sortiment och inköp hos apotekskedjan, samtidigt som Paulina Lundström återvänder till Apotek hjärtat som försäljningsdirektör.

– Jag är glad att Anette vill bli en del av Apotek Hjärtat. Anette är en mycket senior person inom området, en omvittnat engagerad och uppskattad ledare samtidigt som hon har god erfarenhet av att arbeta fram strategier för helheten – egenskaper som kommer att komma väl till pass hos oss, säger apotekskedjans vd Monika Magnusson.  

Förutom flera år inom Ica, som bland annat chef för egna märkesvaror och chef för färskvaror, har hon även lång erfarenhet från leverantörssidan där hon till exempel jobbat med kategorier inom hälsa och skönhet på Etos och med innovation och kommunikation på Lantmännen.  

Paulina Lundström har tidigare haft uppdrag både som regionchef och försäljningschef för södra Sverige på Apotek hjärtat. Hon har även arbetat som försäljnings- och marknadschef på Coop mellan 2013 och 2014 och sedan 2019 har hon varit Sverigechef på Life.  

– Jag välkomnar varmt Paulina tillbaka till Apotek hjärtat. Kombinationen av gedigen apotekserfarenhet och färsk erfarenhet av att ha drivit online- och omni-affären är stark i sig, och eftersom hon dessutom haft en rad andra frågor på sitt bord, som etablering, sortiment och marknad, känns hon mycket väl rustad för att driva både vår viktiga bas och vår avgörande utveckling framåt tillsammans med resten av Apotek hjärtat, säger Monika Magnusson.  

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil