Två nya till Apotek hjärtats ledning

Anette Hällkvist & Paulina Lundström | Foto Apotek Hjärtat
Apotek hjärtats ledning förstärks med en ny chef för sortiment och inköp samt en ”comeback” på jobbet som försäljningsdirektör.

Apotek hjärtats kommande ledning tar form i och med att Anette Hällkvist, idag chef för färskvaror på Ica Sverige, har utsetts till ny chef för sortiment och inköp hos apotekskedjan, samtidigt som Paulina Lundström återvänder till Apotek hjärtat som försäljningsdirektör.

– Jag är glad att Anette vill bli en del av Apotek Hjärtat. Anette är en mycket senior person inom området, en omvittnat engagerad och uppskattad ledare samtidigt som hon har god erfarenhet av att arbeta fram strategier för helheten – egenskaper som kommer att komma väl till pass hos oss, säger apotekskedjans vd Monika Magnusson.  

Förutom flera år inom Ica, som bland annat chef för egna märkesvaror och chef för färskvaror, har hon även lång erfarenhet från leverantörssidan där hon till exempel jobbat med kategorier inom hälsa och skönhet på Etos och med innovation och kommunikation på Lantmännen.  

Paulina Lundström har tidigare haft uppdrag både som regionchef och försäljningschef för södra Sverige på Apotek hjärtat. Hon har även arbetat som försäljnings- och marknadschef på Coop mellan 2013 och 2014 och sedan 2019 har hon varit Sverigechef på Life.  

– Jag välkomnar varmt Paulina tillbaka till Apotek hjärtat. Kombinationen av gedigen apotekserfarenhet och färsk erfarenhet av att ha drivit online- och omni-affären är stark i sig, och eftersom hon dessutom haft en rad andra frågor på sitt bord, som etablering, sortiment och marknad, känns hon mycket väl rustad för att driva både vår viktiga bas och vår avgörande utveckling framåt tillsammans med resten av Apotek hjärtat, säger Monika Magnusson.  

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil