Ullared-profilen kastas ut från varuhuset

Arkivbild MostPhotos
Ullared-profilen Hawsar "Tango-Hasse" Marif har tvingats stänga sin frisörsalong efter 16 år. Beslutet kommer från Ullareds ledning, och nu förklarar VD Patrik Levin anledningen bakom detta. Levin betonar att Ullareds ledning har försökt hitta en ny plats för Hasse, men att det inte funnits någon lämplig lokal tillgänglig.

När Gekås byggde sitt andra hotell år 2021, blev Tango-Hasses frisörsalong flyttad till en ny lokal. Enligt Patrik Levin skrevs det då under ett rivningskontrakt, vilket betydde att Hasse var medveten om att hans nya lokal endast skulle vara tillfällig.

– ”Så redan där och då visste han ju att det här var på en begränsad tid kan man säga,” förklarar Patrik Levin.

Sökt efter nya lösningar

Patrik Levin betonar att Ullareds ledning har försökt hitta en ny plats för Hasse, men att det inte funnits någon lämplig lokal tillgänglig.

– ”Vi har ju försökt göra allt vad vi kan för att hitta en annan lokal till Hasse, där han ska kunna vara och där en frisörsalong passar. Men vi har helt enkelt inte någon lokal som vi inte själva använder då,” säger Patrik.

Ekonomisk uppgörelse och stöd

Ullared har också erbjudit en ekonomisk uppgörelse för att hjälpa Hasse i denna övergång.

– ”Det har ju funnits en ekonomisk uppgörelse också som jag inte vill gå in på såklart. Men där är vi också schyssta. Det har gjorts en ekonomisk uppgörelse där Hasse inte går lottlös ur någonting och det är inte så att vi slänger ut honom på gatan,” säger Patrik Levin.

Avslut utan bitterhet

Trots att situationen är tråkig, menar Patrik att det inte finns några hårda känslor från någon av parterna.

– ”Nej inte från vårt håll och jag upplever inte att det är det från Hasses håll heller,” avslutar Patrik Levin.

Sammanfattningsvis har Ullared gjort sitt bästa för att hantera situationen schysst och i enlighet med alla regler, och Hasse har fått stöd både genom förlängda avtal och ekonomisk uppgörelse.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil