Uppdateringar på Ringen Centrum

Foto Pressbild
Den 22 februari markerar en viktig milstolpe för Ringen Centrum på Södermalm, med invigningen av det nya inomhustorget, en ny entré och fler butiksöppningar.

I januari 2023 påbörjades omvandlingen av Ringen Centrum för att skapa en modern och inbjudande plats för shopping och socialt umgänge. Nu är det nya inomhustorget komplett och redo att välkomna besökare till en framtidens handelsplats.

Nya butiker och en förbättrad entré
Den 22 februari slår Hemtex och Webhallen upp sina dörrar i Ringen. Hemtex erbjuder heminredning med ett brett sortiment, medan Webhallen är känd för sina produkter inom gaming och lifestyle tech. Dessutom öppnar Gina Tricot, World of Toys och Ambience Beauty Salon.

Spännande tillfälliga gäster
Watoto Arts och Canon Young People Programme kommer som pop-ups till Ringen. Watoto Arts erbjuder handgjorda dockor för barn, medan Canon Young People Programme visar fotoutställningar med teman som hållbarhet och jämställdhet.

Invigningshelg och festligheter
Firandet av de nya tillskotten pågår från den 22 till den 24 februari med musik, mat, aktiviteter och erbjudanden för hela familjen. En helg som markerar en ny era för Ringen Centrum.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil