Välkomnar över 200 sommarjobbare

En av alla sommarjobbare som tar emot sin goodiebag | Foto Dafgårds
Nu under sommaren välkomnar Dafgårds över 200 sommarjobbare till köket i Källby. Det här initiativet är ett viktigt steg för att kunna möta den ökande efterfrågan på företagets populära produkter som lasagne, pajer och pizza under semesterperioden.

Med över 1400 ordinarie anställda som nu går på en välförtjänt semester, spelar sommarjobbarna en avgörande roll i Dafgårds produktion. De nya medarbetarna kommer från olika bakgrunder – från gymnasiestudenter och universitetsstudenter till personer som vill testa en ny bransch.
– Att få in nya medarbetare varje sommar är inte bara bra för oss, det ger också många en chans att få sitt första jobb. Många av våra nuvarande medarbetare började som sommarjobbare och har nu andra roller hos oss, säger Niclas Renström, HR-chef på Dafgårds.
Genom dessa nyanställningar bidrar Dafgårds både till företagets produktionskapacitet och till att stärka den lokala arbetsmarknaden i Skaraborg. Företaget är stolt över att kunna erbjuda jobb och karriärmöjligheter med hela 90 olika yrkesgrupper under ett och samma tak.
Sommarjobbarna har olika roller inom företaget, från logistik och såskokning till att hålla köket rent och snyggt. Denna mångfald berikar arbetsmiljön och bidrar till en dynamisk och innovativ arbetsplats.

Dafgårds har en stark tradition av att erbjuda långsiktiga karriärmöjligheter för sina sommarjobbare. Många av de som idag innehar ledande positioner inom företaget började sina karriärer som just sommarjobbare. Detta visar på de möjligheter som finns inom företaget för den som är villig att arbeta hårt och utvecklas.
Förutom att stärka Dafgårds produktion under sommaren bidrar sommarjobbarna även till den lokala ekonomin. Genom att erbjuda arbetstillfällen till ungdomar och studenter i området hjälper Dafgårds till att bygga en starkare lokal arbetsmarknad och stöder den ekonomiska utvecklingen i Skaraborg.
Med dessa nyanställningar ser Dafgårds fram emot en produktiv och framgångsrik sommar, och fortsätter att erbjuda högkvalitativa matprodukter till sina kunder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil