Huj ökar takten i produktionen

Huj ökar takten i produktionen
Nu får banden öka hastigheten när Huj skalar upp sin produktion i Alingsås. Foto: Pressbild Huj
Huj ökar produktionen av sina växtbaserade pålägg i Alingsås genom en automatisering av processen som ger möjligheter till en rejäl satsning framöver.

Huj ökar produktionen av sina växtbaserade pålägg i Alingsås genom en automatisering av processen som ger möjligheter till en rejäl satsning framöver.

En stor del av Hujs produktion av växtbaserade pålägg i Alingsås har tidigare varit manuell men under hösten har det satsats stort och det har byggts om i produktionen, skriver företaget i en pressrelease.
Det här är Hujs hittills största satsning och ger möjlighet till en flerdubblad försäljning under nästa år.

– Tidigare kunde vi fylla och förpacka ungefär 7 burkar per minut, men med den nya förpackningslinjen kan vi producera 60 burkar i minuten, alltså en burk i sekunden, säger Alice Knap, grundare av och vd för Huj.

I dagsläget finns Huj i cirka 700 butiker runtom i Sverige.  Planen är att stärka positionerna och fortsätta växa inom dagligvaruhandeln men även att hitta fler säljkanaler inom hotell- och kafé-sektorerna.

Eftersom det är en stor efterfrågan på svensktillverkade produkter har man höga förhoppningar o m utvecklingen för Huj, som under ett år tid planerat och genomfört utbyggnaden av sin Och eftersom svenskproducerade produkter har stor efterfrågan hos konsument så är förhoppningarna höga. Under tolv månader har Huj planerat och genomfört utbyggnaden av sin produktion i Arlas gamla lokaler i Alingsås.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil