Vaniljglass gillad av testande göteborgare

Vaniljglass från Lidl i topp! | Foto MostPhotos
Göteborgs-Posten har gjort det sedvanliga sommarglasstestet med ett gäng provsmakare och de placerar Lidls egen glass som en av dem i topp.

När lokaltidningen G-P låter tio göteborgare proväta glass hamnar Lidls egen Bon gelati premium ice cream bourbon vanilla i topp tillsammans med två andra av de tio testade glassarna.

– Vi är oerhört glada över att vår vaniljglass hamnar i topp. Ännu en gång får vi visa att vi erbjuder högsta kvalitet till bästa pris i oberoende tester, anser Peter Kebrič som är tf kommersiell direktör för Lidl Sverige.

– Vill man få mer värde för sina pengar så är ett tips att prova våra egna märkesvaror där man får hög kvalitet till ett riktigt bra pris. Vi vill även passa på att gratulera både Sia-glass och GB glace till vår gemensamma topplacering, tillägger Kebrič.

De tio göteborgarna fick provsmaka tio sorters vaniljglass från fyra butiker, vilka serverades i neutrala glassbägare.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil