Veg of Lund lanserar nytt i butik från idag

Veg of Lund lanserar nytt i butik från idag
Fulla hyllor – men nu är tanken att de ska tömmas snabbt. Foto: Pressbild Veg of Lund
Veg of Lund, med potatisbaserade drycker som spets, lanserar nu nya drycken Dug, som först lanseras hos Ica Kvantum Liljeholmen i Stockholm.

Veg of Lund, med potatisbaserade drycker som spets, lanserar nu nya drycken Dug, som först lanseras hos Ica Kvantum Liljeholmen i Stockholm.

Nu lanserar Veg of Lund en ny växtbaserad potatisbaserad dryck, Dug, i Sverige.
Första butik att sälja den är Ica Kvantum Liljeholmen i Stockholm.

– Lanseringen är ett viktigt steg för Veg of Lund och vi ser fram emot att möta konsumenterna med vår nya potatisbaserade dryck, säger Veg of Lunds vd Thomas Olander.
– Vi har utvecklat en produkt som uppfyller många krav som medvetna kunder ställer på växtbaserade livsmedel ur smak-, hälso- och klimatperspektiv. Därför är vi övertygade om att Dug kan ta en ledande position, tänker Olander.

I årets upplaga av World Food Innovation Awards var Dug nominerad i fyra klasser, utsågs till vinnare i en, Best Allergy-Friendly Product, och fick ett specialpris i kategorin Best Plant-Based Beverage.
I den internationella jurybedömda tävlingen deltog totalt 276 produkter från 22 länder.

– Våra kunder har höga förväntningar på att vi ska ha ett sortiment som ligger i framkant i hållbar­hetsarbetet. Med Dug kan vi erbjuda en produkt som har en stark profil bland de växtbaserade dryckerna, säger Tobias Nilsson som är vd för Ica Kvantum Liljeholmen.

Dug finns i tre smaker: Original, Barista och Unsweetened. Försäljningen inleds på Liljeholmen och kommer inom några veckor att följas av fler Ica-butiker i Stockholmsregionen, meddelar företaget.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil