Det här är handelns bästa arbetsplats i år

Det här är handelns bästa arbetsplats i år
På coronaavstånd till varandra firar man på Ica Kvantum i Skellefteå. Foto: Pressbild Handels
Handelns bästa arbetsplats? Den hittar du i Skellefteå och närmare bestämt Ica Kvantum i Skellefteå, enligt fackförbundet Handels som prisar butiken.

Handelns bästa arbetsplats? Den hittar du i Skellefteå och närmare bestämt Ica Kvantum i Skellefteå, enligt fackförbundet Handels som prisar butiken.

– Konkurrensen om utnämningen ”Handelns bästa arbetsplats” var stark i år, med flera jättebra kandidater. Men Ica Kvantum i Skellefteå är verkligen en värdig vinnare, säger Handels ordförande Linda Palmetzhofer, som korade vinnaren under Handels kongress.

På en rad sätt har butiken sett till att minska trängseln och påminna om att vi måste visa hänsyn till varandra. Anställda i riskgrupper har fått byta arbetsuppgifter och slippa kundkontakt om de vill.
Det finns visir i kassorna och golvytan har gjorts större. Nya rutiner vad gäller beställningar och utkörningar har införts.

– Arbetet under pandemin har varit stressigt, men vi har ju varandra och vi har verkligen gjort det tillsammans, säger en av de anställda.
Det tycker även Handels förbundsstyrelse som motiverar utnämningen så här;

”Ica Kvantum i Skellefteå har en driven fackklubb, som involverar alla anställda i ett ständigt pågående arbete med arbetsmiljön och som har ett gott samarbete med sin handlare. Här har de anställda och ledningen tillsammans tagit sig an den utmaning en pandemi innebär, med uppfinningsrikedom och stor respekt för varandras behov. Resultatet är en bra och säker butik för både anställda och kunder.”

Fyra andra arbetsplatser fick Handels hedersomnämnande. Det hamnade hos Eurocash i Strömstad, Edblads lager på Väddö, Havilogs lager i Göteborg samt hos ABF Västra Västmanland.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil