Vill ha förslag på friskaste företaget

Nu har nomineringen till ”Sveriges friskaste företag” öppnat och Feelgood vill ha in exempel på företag som satsar på livskvalitet och arbetsmiljö.

För sjätte året i rad startar nu nomineringen till Feelgoods utmärkelse Sveriges friskaste företag. 
Med utmärkelsen vill Feelgood lyfta goda exempel på arbetsgivare, över hela Sverige och i alla branscher, som investerar i sina medarbetares livskvalitet och arbetsmiljö, skriver företaget.

Allt fler företag och organisationer ser en hållbar arbetsmiljö med friska medarbetare som en central del av verksamhetsstrategin. 
Med Sveriges friskaste företag vill Feelgood inspirera företag och organisationer att arbeta mer systematiskt med arbetsmiljön och hälsan hos sina medarbetare, påpekar man.

– Mycket är just nu under omstöpning i arbetslivet och på arbetsplatser, och vi påverkas av allt som pågår i vår omvärld. Stora förändringar ökar behovet av ett fungerande arbetsliv, fungerande arbetsmiljö ur alla perspektiv och att ha medarbetare som mår bra, konstaterar Feelgoods vd Joachim Morath. 

– Det är precis det vi vill lyfta fram i utmärkelsen. Vi vill synliggöra de organisationer och företag som aktivt arbetar för att tillgodose en sund arbetsmiljö och ett friskt arbetsklimat både på och utanför den fysiska arbetsplatsen, säger Joachim Morath, vd på Feelgood.Sisab, som vann förra året, uppmanar alla att nominera sin arbetsgivare, eller sin arbetsplats till utmärkelsen Sveriges friskaste företag. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil