Willys öppnar sin tredje i Västerås

Foto Pressbild
Willys ska öppna en tredje butik i Västerås. Det sker i Stenby handelsområde och butiken väntas kunna öppna i slutet av 2024.

Nu öppnar Willys sin tredje butik i Västerås och flyttar fram positionerna ytterligare. Butiken, som öppnar under nästa år, kommer att ligga i Stenby handelsområde.

Willys har sedan tidigare två butiker i östra respektive västra Västerås, och den nya butiken kommer att ligga i de norra delarna. Området är ett välbesökt handelsområde med trafikleder och ligger intill den rondell som knyter ihop väg 56 mot Sala med Norrleden genom Västerås.

Butiken kommer att byggas i en befintlig padelhall på området och väntas öppna i slutet av 2024.

I dag ligger flera andra starka aktörer på det aktuella etableringsområdet, däribland Systembolaget, Stora Coop, Apoteket Kronan, Blomsterlandet, Mc Donalds och Dollarstore, och det finns gott om parkeringsmöjligheter på den gemensamma parkeringen.

– Vi är väldigt glada över att vi kan öppna ännu en butik i Västerås. I tider med ökande priser och kostnader är Willys erbjudande, med ett brett sortiment och Sveriges billigaste matkasse, mer relevant än någonsin och vi ser en stor efterfrågan på nya Willys-butiker, säger etableringschefen Heinz Möller.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil