130 franchisetagare inom Coop får stöd

Foto Pressbild
Coops franchisetagare ska få stöd när det gäller redovisningstjänster och annat av Ludvig & Co enligt ett nytt samarbetsavtal.

Ludvig & Co, tidigare LRF konsult, har skrivit ett samarbetsavtal med de Coop-föreningar som driver butiker i franchise-format.
Därmed blir konsultföretaget exklusiv leverantör av redovisningstjänster till de 130 franchisetagare som finns inom Coop.

– Genom Ludvig & Co säkerställer vi att våra franchisetagare erbjuds ett stort utbud av tjänster, specialistkompetenser, resurser och framför allt digitaliserad redovisning med personligt samarbete. Ludvigs fokus på franchisetagarna och deras behov är det som varit väldigt avgörande för oss när vi valde att samarbeta med Ludvig, säger Fredrik Brandel hos Coop butiker & stormarknader.

– Jag är mycket glad att vi nu är partner till Coop och därmed får hjälpa de anslutna franchisetagarna med deras ekonomi och att utveckla deras företagande. Samtidigt är det väldigt roligt att vi genom denna satsning växer vår medarbetargrupp i Borlänge och utökar vår specialisering, berättar Helena Iacono som är regionchef väst inom Ludvig & Co.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil