Glassiga nyheter från 3 Vänner nu listade hos ICA

Glassiga nyheter från 3 Vänner nu listade hos ICA
Foto: 3 Vänner
3 Vänner är passionerade glassälskare som har byggt upp en glassvärld där innehållsförteckningarna är korta, råvarorna äkta och glassen inte har kompletterats med luft. Nu finns åtta smaker – varav tre veganska – listade och tillgängliga centralt hos ICA.

3 Vänner är passionerade glassälskare som har byggt upp en glassvärld där innehållsförteckningarna är korta, råvarorna äkta och glassen inte har kompletterats med luft. Nu finns åtta smaker – varav tre veganska – listade och tillgängliga centralt hos ICA.

Efter att ha arbetat stenhårt de senaste tre åren med att säkerställa en stark position med hög rotation på produkterna i storstadsområdena Stockholm och Göteborg, känner de tre vännerna att de nu är redo att ta sig an en mer nationell strategi.

– Vi är så glada att även ICA centralt känner så, då vi har en fin dialog med dem och ser ett långsiktigt samarbete där vår ambition är att ta en signifikant marknadsandel inom både premiumglass samt stycksaker. Konsumenter efterfrågar ett större urval, och vår lansering av pinnglass i Stockholm i somras visade det tydligt, säger 3 Vänners vd Matias Borgblad Ristiniemi.

I dagsläget har 3 Vänner lanserat åtta olika smaker i 500 ml-bägare centralt via ICA, och fler produkter är på gång under våren 2021 – något de ser mycket fram emot:

– För oss innebär detta en stor möjlighet att skala upp våra volymer och stärka vår position så vi kan skapa ännu mer härlig glass till alla glassälskare. Vi fyller vår glass med goda och naturliga ingredienser, så att vi kan stå för varje bägare. Det är inte den snabbaste eller enklaste vägen, men enligt oss den enda rätta, konstaterar Matias.

De aktuella smakerna:

  • Hallon & Vit Choklad
  • Blåbär & Kardemumma
  • Lakrits
  • Rostade Nötter & Kolasås
  • Pistage & Pistage (Vegansk)
  • Choklad & Nötter & Kolasås (Vegansk)
  • Tosca – Rostade Mandlar & Karamellsås (Vegansk)
  • Mango-Passion & Cheesecake

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil