5,7 procent upp för Ica november

5,7 procent upp för Ica november
Foto: Mostphotos
Försäljningen i Icas 1 266 svenska butiker steg under november månad med 5,7 procent vilket var exakt samma ökning som i jämförbara butiker.

Försäljningen i Icas 1 266 svenska butiker steg under november månad med 5,7 procent vilket var exakt samma ökning som i jämförbara butiker.

När Ica idag redovisar försäljningsutvecklingen för november 2020 visar den en ökning på 5,7 procent vilket då är exakt samma ökning som jämförbara butiker.
Även sett till årets elva första månader totalt planar det ut. För den perioden ökar Ica med 7,2 procent och jämförbara butiker med 7,1 procent.

Under november, liksom tidigare, är det Ica Maxi-butikerna som går starkast. De ökar i november med 9,3 procent och är den del av Ica som skiljer ut sig mest positivt mot jämförbara butiker.
Ica Nära hade också en god månad med ett plus på 7,2 procent.

Ica Kvantum fortsätter i långsammare tempo med ett plus på 3,6 procent och Ica Supermarket nöjde sig med 2,8 procent upp november.
Ica Supermarket-butikerna har också utvecklats klart sämst under året och har för januari-november 3,4 procent plus mot 10,8 för Maxi, 7,6 för Kvantum och 6,7 för Nära.

I siffror sålde Ica för 10,468 miljarder kr under november och har så här långt under året sålt för lite 118,384 miljarder kr.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil