Öppnar största på västkusten

Max öppnar en flaggskeppsrestaurang och det gör man – kanske logiskt – vid kusten, närmare bestämt i Göteborg. | Foto: Pressbild
Max fortsätter att satsa och ska nu öppna sin största restaurang på västkusten – i Nordstan i centrala Göteborg och med plats för nästan 200 gäster.

 Max har under en kort tid öppnat flera nya restauranger i Göteborgs-området och enligt vice koncernchefen Christoffer Bergfors handlar det om att möta efterfrågan.

– Trots att året på många sätt har varit tufft möter vi stark efterfrågan av våra goda burgare, inte minst i Göteborgstrakten. Konkurrensen sporrar oss och i år har vi hunnit öppna en restaurang i Kungsbacka, en på Lindholmen och nu vill vi ge Göteborg mer av det goda, säger Bergfors.

Med den nya restauranger har Max tolv i regionen där den nya i Nordstan alltså är västkustens största hittills.
Med plats för nästan 200 gäster i taget ger den förstås sitt bidrag till diskussionen om huruvida storleken har betydelse.

– Det är intressant med att bygga snabbmatsrestauranger, i köksmiljön ska flödet vara ohindrat och ha hög kapacitet – samtidigt ska restaurangmiljön vara inbjudande och trevlig att vara i, konstaterar Max fastighetschef Rasmus Billborn.

– Vi har jobbat hårt för att höja matupplevelsen genom design och jag tycker att restaurangen här i Nordstan är ett exempel på när vi kombinerat effektivitet och trivsamhet på helt rätt sätt, säger han.
Den nya restaurangen invigdes under onsdagen, 14 oktober.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

20 år sedan Lidl öppnade i Sverige

25 september var det exakt 20 år sedan Lidl öppnade sina första butiker i Sverige. Idag har kedjan 205 butiker från Trelleborg till Boden.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil