Öppnar största på västkusten

Max öppnar en flaggskeppsrestaurang och det gör man – kanske logiskt – vid kusten, närmare bestämt i Göteborg. | Foto: Pressbild
Max fortsätter att satsa och ska nu öppna sin största restaurang på västkusten – i Nordstan i centrala Göteborg och med plats för nästan 200 gäster.

 Max har under en kort tid öppnat flera nya restauranger i Göteborgs-området och enligt vice koncernchefen Christoffer Bergfors handlar det om att möta efterfrågan.

– Trots att året på många sätt har varit tufft möter vi stark efterfrågan av våra goda burgare, inte minst i Göteborgstrakten. Konkurrensen sporrar oss och i år har vi hunnit öppna en restaurang i Kungsbacka, en på Lindholmen och nu vill vi ge Göteborg mer av det goda, säger Bergfors.

Med den nya restauranger har Max tolv i regionen där den nya i Nordstan alltså är västkustens största hittills.
Med plats för nästan 200 gäster i taget ger den förstås sitt bidrag till diskussionen om huruvida storleken har betydelse.

– Det är intressant med att bygga snabbmatsrestauranger, i köksmiljön ska flödet vara ohindrat och ha hög kapacitet – samtidigt ska restaurangmiljön vara inbjudande och trevlig att vara i, konstaterar Max fastighetschef Rasmus Billborn.

– Vi har jobbat hårt för att höja matupplevelsen genom design och jag tycker att restaurangen här i Nordstan är ett exempel på när vi kombinerat effektivitet och trivsamhet på helt rätt sätt, säger han.
Den nya restaurangen invigdes under onsdagen, 14 oktober.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil