Öppnar största på västkusten

Max öppnar en flaggskeppsrestaurang och det gör man – kanske logiskt – vid kusten, närmare bestämt i Göteborg. | Foto: Pressbild
Max fortsätter att satsa och ska nu öppna sin största restaurang på västkusten – i Nordstan i centrala Göteborg och med plats för nästan 200 gäster.

 Max har under en kort tid öppnat flera nya restauranger i Göteborgs-området och enligt vice koncernchefen Christoffer Bergfors handlar det om att möta efterfrågan.

– Trots att året på många sätt har varit tufft möter vi stark efterfrågan av våra goda burgare, inte minst i Göteborgstrakten. Konkurrensen sporrar oss och i år har vi hunnit öppna en restaurang i Kungsbacka, en på Lindholmen och nu vill vi ge Göteborg mer av det goda, säger Bergfors.

Med den nya restauranger har Max tolv i regionen där den nya i Nordstan alltså är västkustens största hittills.
Med plats för nästan 200 gäster i taget ger den förstås sitt bidrag till diskussionen om huruvida storleken har betydelse.

– Det är intressant med att bygga snabbmatsrestauranger, i köksmiljön ska flödet vara ohindrat och ha hög kapacitet – samtidigt ska restaurangmiljön vara inbjudande och trevlig att vara i, konstaterar Max fastighetschef Rasmus Billborn.

– Vi har jobbat hårt för att höja matupplevelsen genom design och jag tycker att restaurangen här i Nordstan är ett exempel på när vi kombinerat effektivitet och trivsamhet på helt rätt sätt, säger han.
Den nya restaurangen invigdes under onsdagen, 14 oktober.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil