Öppnar största på västkusten

Max fortsätter att satsa och ska nu öppna sin största restaurang på västkusten – i Nordstan i centrala Göteborg och med plats för nästan 200 gäster.

 Max har under en kort tid öppnat flera nya restauranger i Göteborgs-området och enligt vice koncernchefen Christoffer Bergfors handlar det om att möta efterfrågan.

– Trots att året på många sätt har varit tufft möter vi stark efterfrågan av våra goda burgare, inte minst i Göteborgstrakten. Konkurrensen sporrar oss och i år har vi hunnit öppna en restaurang i Kungsbacka, en på Lindholmen och nu vill vi ge Göteborg mer av det goda, säger Bergfors.

Med den nya restauranger har Max tolv i regionen där den nya i Nordstan alltså är västkustens största hittills.
Med plats för nästan 200 gäster i taget ger den förstås sitt bidrag till diskussionen om huruvida storleken har betydelse.

– Det är intressant med att bygga snabbmatsrestauranger, i köksmiljön ska flödet vara ohindrat och ha hög kapacitet – samtidigt ska restaurangmiljön vara inbjudande och trevlig att vara i, konstaterar Max fastighetschef Rasmus Billborn.

– Vi har jobbat hårt för att höja matupplevelsen genom design och jag tycker att restaurangen här i Nordstan är ett exempel på när vi kombinerat effektivitet och trivsamhet på helt rätt sätt, säger han.
Den nya restaurangen invigdes under onsdagen, 14 oktober.

Max öppnar en flaggskeppsrestaurang och det gör man – kanske logiskt – vid kusten, närmare bestämt i Göteborg. | Foto: Pressbild

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform

”Stark start på hösten”

Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade 6,3 procent under september 2020 jämfört med motsvarande månad 2019, enligt Svensk dagligvaruhandel.

Coop vill utveckla klimatmål

Coop tar nästa steg i klimat- och hållbarhetsarbetet genom ett åtagande inom systemet Science based targets som bygger på vetenskapligt baserade mål.

Systembolaget vann mot Winefinder

Domstolen ger Systembolaget och slår fast att Winefinder driver en verksamhet som liknar detaljhandel. Nu beläggs Winefinder med vite på en miljon kr.

Krav vill se kommunalt ansvar

Kommunerna bör ta ansvar för att driva utvecklingen av ekologiska varor, hävdar Krav och anser sig ha stöd av en ny undersökning man låtit Sifo göra.

122 sökte pengar hos Lidl

122 projekt sökte finansiering hos Lidl i ”Hållbarhetsakuten”. Nu presenteras åtta finalister och vinnarna bland dem kommer att presenteras november.

Sodastream fyller på smaker

Efter fjolårets lansering av Pepsico-smaker går Sodastream nu vidare och utvidgar sin Pepsi-portfölj på den svenska marknaden med smaken Mountain Dew.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.