90-miljonersorder på digitala prisetiketter

Pressbild : Magnus Larsson som är tillförordnad vd för Pricer
En ny order för installation av digitala prisetiketter i 128 tidigare Coop-butiker i Nederländerna, rapporteras idag av Pricer där man är nöjd idag.

Den nederländska kooperativa dagligvarukedjan Plus har lagt en ny order på cirka 90 miljoner kr för installation av digitala prisetiketter i 128 tidigare Coop-butiker. 
Installationen är planerad att inledas under första kvartalet 2023 med en första leverans planerad i november 2022 och följande leveranser i mars 2023, skriver Pricer i en pressrelease.

Pricers kund Plus har tidigare aviserat ett samgående med Coop i Nederländerna. Det sammanslagna bolaget får namnet Plus och blir den tredje största dagligvarukedjan i Nederländerna. 
Tillsammans med Coops cirka 300 butiker får bolaget totalt cirka 550 butiker.

För två år sedan fattade Plus beslutet att installera Pricers system med digitala prisetiketter i alla sina butiker. 
Lösningen baseras på Pricers molnbaserade plattform Pricer Plaza som tillsammans med etiketterna Smarttag Power ökar effektiviteten i flera butiksprocesser i hela kedjan.

Efter en lyckad implementering av Pricers lösning i alla Plus-butiker påbörjade man installation av lösningen i 80 Coop-butiker, vilket kommunicerades i februari 2022. Den nya ordern avser den andra fasen av installationen i ytterligare 128 Coopbutiker.

– Vi är mycket stolta över det förnyade förtroendet från Plus och dess val av en tillförlitlig lösning för butikskommunikation, säger Magnus Larsson som är tillförordnad vd för Pricer.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil