Åhléns ägare köper in sig i inredningsföretag

Ayad Al-Saffar | Foto Åhlens
Det verkar som att Ayad Al-Saffar, ägaren till Åhléns, har gjort en betydande investering genom sitt holdingbolag AAS Retail, genom att köpa Globitas aktier i den belgiska inredningskedjan Casa. Med Casa som har runt 500 butiker i åtta europeiska länder ser det ut som en betydande affär som kan stärka Åhléns.

Att båda företagen är verksamma på kompletterande marknader ger dem möjlighet att dra nytta av varandras styrkor och skapar en solid grund för fortsatt tillväxt. Även om Casa nyligen meddelade nedläggningen av en del av sina butiker i Nederländerna, verkar det som att företaget fortfarande ser positivt på framtiden, särskilt med tanke på den nya strategiska partnern.

Genom att utnyttja sitt nätverk för gemensamma upphandlingar mellan Åhléns och Casa, kan Ayad Al-Saffar öka effektiviteten och optimera resurserna för båda företagen. Detta kan bidra till att stärka deras position på marknaden och möjliggöra utvecklingen av en omnikanalupplevelse för kunderna.

Att tillsätta en ny CCO för Casa och fokusera på integrationen av omnikanalen i kundupplevelsen visar på företagets engagemang för att anpassa sig till den digitala eran och möta kundernas behov på ett effektivt sätt. Med den strategiska parten och nya ledningen verkar det som att Casa är redo att ta nästa steg i sin utveckling och fortsätta att vara en framstående aktör inom inredningsbranschen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil