Automat har öppnat andra i Uppsala

Automat har öppnat andra i Uppsala
Laddat i hyllorna i Automats andra butik i Uppsala som öppnade helgen som gick, mindre än ett år efter att man öppnade sin första lokala butik. Foto: Roger Mattebo
Automat, kedjan med obemannade butiker, öppnade i helgen sin andra obemannade butik i Uppsala där man ser stor efterfrågan från allt fler kunder.

Automat, kedjan med obemannade butiker, öppnade i helgen sin andra obemannade butik i Uppsala där man ser stor efterfrågan från allt fler kunder.

Mindre än ett år efter den första obemannade butiken i Uppsala öppnade Automat i helgen som gick den andra i samma stad.
På Rickomberga backe öppnade man den nya butiken.

– Den här serviceformen har fått ett rejält genomslag, konstaterar Kalle Pettersson som ska driva butiken.
Den första Automat-butiken i Uppsala öppnade förra sommaren av Bength Pettersson och sonen Kalle Pettersson, som är den som nu ska driva den andra butiken i kedjan lokalt.

– Vi börjar med samma sortiment som på Eldkvarnsgatan, berättade Kalle Pettersson för Butikstrender i samband med invigningen 17 april.
– Det är en något mindre butik här, 70 kvadratmeter, men planeringen av lokalen är sådan att vi i praktiken får plats med samma sortiment här. Sedan kommer vi förstås att förändra det sortiment utifrån kundernas önskemål.

Mer om den nya butiken i Uppsala i nästa magasin, Butikstender 4/2021

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil