Automat har öppnat andra i Uppsala

Automat har öppnat andra i Uppsala
Laddat i hyllorna i Automats andra butik i Uppsala som öppnade helgen som gick, mindre än ett år efter att man öppnade sin första lokala butik. Foto: Roger Mattebo
Automat, kedjan med obemannade butiker, öppnade i helgen sin andra obemannade butik i Uppsala där man ser stor efterfrågan från allt fler kunder.

Automat, kedjan med obemannade butiker, öppnade i helgen sin andra obemannade butik i Uppsala där man ser stor efterfrågan från allt fler kunder.

Mindre än ett år efter den första obemannade butiken i Uppsala öppnade Automat i helgen som gick den andra i samma stad.
På Rickomberga backe öppnade man den nya butiken.

– Den här serviceformen har fått ett rejält genomslag, konstaterar Kalle Pettersson som ska driva butiken.
Den första Automat-butiken i Uppsala öppnade förra sommaren av Bength Pettersson och sonen Kalle Pettersson, som är den som nu ska driva den andra butiken i kedjan lokalt.

– Vi börjar med samma sortiment som på Eldkvarnsgatan, berättade Kalle Pettersson för Butikstrender i samband med invigningen 17 april.
– Det är en något mindre butik här, 70 kvadratmeter, men planeringen av lokalen är sådan att vi i praktiken får plats med samma sortiment här. Sedan kommer vi förstås att förändra det sortiment utifrån kundernas önskemål.

Mer om den nya butiken i Uppsala i nästa magasin, Butikstender 4/2021

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil