Årets Storbolags-VD 2023

David von Laskowski, vd för Picadeli och Greenfood Group | Foto Pressbild
David von Laskowski, vd för Picadeli och Greenfood Group, prisas för sitt värderingsdrivna ledarskap och banbrytande arbete inom hållbarhet och tillväxt. Hans insatser sträcker sig bortom affärsmässig framgång och har gjort Greenfood till en ledande aktör.

En visionär och inspirerande ledare, har blivit tilldelad den prestigefyllda utmärkelsen Årets Storbolags-VD 2023 vid en ceremoni på Kistamässan. Genom sin passion och hängivenhet för hållbarhet och innovation har han framgångsrikt lett Picadeli och Greenfood Group till nya höjder, och hans bidrag till branschen är oöverträffad.

Genom sitt värderingsdrivna ledarskap och en stark betoning på hållbarhetsarbete har David von Laskowski inte bara skapat en framgångsrik affärsmodell utan också utmärkt sig som en förebild för ansvarsfullt företagande. Hans insatser sträcker sig bortom affärsmässig framgång och har gjort Greenfood till en ledande aktör inom branschen.

Davids ledarskap präglas av tillit, transparens och tydlighet. Han har framgångsrikt odlat en kultur inom företaget där innovation och hållbarhet står i fokus. Genom att främja en arbetsmiljö där varje individ förstår verksamhetens strategiska riktning och sitt eget bidrag till företagets framgång har han inspirerat sina medarbetare att sträva efter det bästa och att kontinuerligt driva företaget mot nya höjder.

Greenfood har inte bara expanderat kraftigt i Europa och USA under Davids ledarskap utan har också genomgått betydande förändringar för att minska sitt klimatavtryck och främja hållbarhet. Genom att bygga nya miljöeffektiva anläggningar och ingå flera nya kundavtal med globala livsmedelsjättar har Greenfood visat sitt engagemang för att främja en mer hållbar framtid.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil