Avslöjar att man ska avslöja årets glögg

Foto MostPhotos
Saturnus, som tillverkat glögg sedan 1893, meddelar att man på torsdag kommer att berätta vilken smaksättning man har valt för årets glögg.

Även om sommarens solbränna inte helt försvunnit har julkänslan varit högst påtaglig på familjeföretaget Saturnus i Malmö, skriver företaget i en pressrelease.
Förra året valde man Vintermojito som årets glögg och nu flaggar man för att man på torsdag ska berätta årets smaksättning.

”En av smakerna är faktiskt en indikator för hur sträng vintern kan tänkas bli. Den riktigt huslige vet redan under hösten om man ska sticka en extra tjock mössa inför vinterns kalla dagar” är en ledtråd.
”Den andra huvudsmaken är ett eftertraktat byte där många ger sig ut på jakt för att få sin beskärda del av årets skörd. Det gäller att hålla sig framme, för snabbt tar det slut och sina bästa ställen håller man gärna hemligt” är den andra 

– Den gyllene färgen på Årets Glögg kanske avslöjar vilken som är årets smak. Även om det är en smak från naturen med gyllene färg är det vanligare att man pratar om annat när man säger ”skogens guld”, säger Ludwig Liepe, kategorichef hos Saturnus, och svaret får vi alltså på torsdag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

Sämre skördar ger brist på tomatpuré

Det råder, åtminstone tillfälligt, en brist på tomatpuré i många svenska butiker och den förklaras med råvarubrist på grund av sämre skördar.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil