21 april invigs nya Ica Nära Vegastaden

21 april invigs nya Ica Nära Vegastaden
Foto: Mostphotos
Nästa månad och mer exakt 21 april öppnar Ica sin Ica Nära-butik i Vega, Haninge, två år efter beskedet. ”Engagemang och generösa tider” utlovas.

Nästa månad och mer exakt 21 april öppnar Ica sin Ica Nära-butik i Vega, Haninge, två år efter beskedet. ”Engagemang och generösa tider” utlovas.

Den nya butiken i Vega, Haninge, 25 meter från stationen, ska drivas av Fredrik och Anton Svanberg och det är ett par med gemensamma erfarenheter inom dagligvaruhandeln även sedan tidigare.
De har arbetat inom Ica i snart 14 år och drev senast butiken i värmländska skidorten Branäs.

Nu blir det en något större ort att bearbeta när man öppnar i Vega, Haninge, med utsatt invigningsdatum 21 april och med gatuadress Nordkapsvägen.
– Nu börjar det hända grejer på riktigt, det börjar dra ihop sig. Känslan är superpositiv och det är väldigt roligt att få komma på plats i butiken, säger Fredrik Svanberg till mitti.se och konstaterar att det är ”ett väldigt levande område med en otrolig framtidstro”.

Det var vid halvårsskiftet 2019 som det stod klart att Ica skulle skapa den första livsmedelsbutiken i nya Vega i Haninge.
Då hade Vega station öppnats i maj med en större Pressbyrån på plats.

Samtidigt kunde fastighetsägaren Scandinavian Property Group, SPG, tillsammans offentliggöra satsningen på en Ica-butik i området.
Det var redan då klart med läget intill stationen, en öppning under 2021 och att butiksformatet skulle bli en Ica Nära-butik med inriktning på färskvaror och måltidslösningar men en fullsortimentsbutik.

Då talades det om en  butik strax under 1000 kvadratmeter men när planerna finslipades landade det i den butik på cirka 700 kvadratmeter som nu öppnar i april.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil