Axfood samarbetar kring ny röstteknologi

Foto : MostPhotos
Axfood ökar den operativa effektiviteten med nästa generations röstteknologi från Zetes, skriver företaget i en aktuell pressrelease.

Det är ett glatt Zetes som skriver att ”Axfood, en ledande koncern inom dagligvaruhandeln i Sverige, har implementerat ZetesMedea Voice som en del av ett omfattande projekt för modernisering av sina lager”. 

– Med det nya systemet för hantering av lagerprocesser uppnås ett snabbare och noggrannare orderplock samtidigt som det säkerställer att Axfood upprätthåller högsta möjliga effektivitet på flera lager- och distributionsanläggningar, anser Zetes.

– Axfood var övertygade om att Zetes Medea Voice, från sin mångåriga samarbetspartner Zetes, var den bäst lämpade lösningen för att säkerställa produktivitet, noggrannhet och maximal drifttid. Tack vare den nya lösningen kan Axfood uppnå hög operativ effektivitet genom att optimera arbetsflödena för plock och leverans av beställningar utan någon omarbetning av sitt SAP-lagerhanteringssystem, hävdar Zetes i pressreleasen så är det sagt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil