Lidl och Allwin samlar julklappar

Lidl och Allwin samlar julklappar
Även i år blir det ett samarbete med julklappsinsamling för Lidl och Allwin. Foto: Pressbild Lidl
För fjärde året i rad genomför Lidl i Sverige och Allwin en insamling av julklappar där alla kan lämna julklappar i Lidls butiker under december.

För fjärde året i rad genomför Lidl i Sverige och Allwin en insamling av julklappar där alla kan lämna julklappar i Lidls butiker under december.

Sedan 2017 har Lidl tillsammans med Allwin genomfört en årlig julklappsinsamling.
Under december har kunder och medarbetare återigen möjlighet att lämna in julklappar i Lidls alla butiker.

Dagarna innan julafton hämtas paketen av Allwin som sedan delar ut gåvorna till olika hjälporganisationer och kyrkor som finns lokalt och regionalt.  
Förra året samlade man hos Lidl in strax över 2 000 klappar och skänkte utöver det barnböcker ur det egna sortimentet.

– Det blev över 4 000 klappar från våra kunder, medarbetare och Lidl i Sverige. I år hoppas vi samla in ännu fler klappar för att göra julen lite bättre för alla familjer som har det tufft, säger Gabriella Goldman, marknads- och kommunikationsdirektör hos Lidl Sverige. 

Julklappsinsamlingen startade den 7 december och pågår till och med den 21 december.
De som skänker julklappar uppmanas märka paketet med uppgifter om vem man tror skulle uppskatta den, till exempel ålder och kön.

– Initiativet med julklappsinsamling i Lidls butiker är oerhört uppskattat. I Sverige finns det många barn som inte får några julklappar, dessutom finns det många äldre som sitter ensamma under julen, speciellt i år på grund av Corona, konstaterar Allwins Simon Eisner.
– Julklapparna hamnar hos äldre samt hos barn och barnbarn till de som söker sig till hjälporganisationer för stöd och hjälp. Stort tack till alla som bidrar med lite julglädje, avslutar Simon Eisner.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil