Lidl och Allwin samlar julklappar

Lidl och Allwin samlar julklappar
Även i år blir det ett samarbete med julklappsinsamling för Lidl och Allwin. Foto: Pressbild Lidl
För fjärde året i rad genomför Lidl i Sverige och Allwin en insamling av julklappar där alla kan lämna julklappar i Lidls butiker under december.

För fjärde året i rad genomför Lidl i Sverige och Allwin en insamling av julklappar där alla kan lämna julklappar i Lidls butiker under december.

Sedan 2017 har Lidl tillsammans med Allwin genomfört en årlig julklappsinsamling.
Under december har kunder och medarbetare återigen möjlighet att lämna in julklappar i Lidls alla butiker.

Dagarna innan julafton hämtas paketen av Allwin som sedan delar ut gåvorna till olika hjälporganisationer och kyrkor som finns lokalt och regionalt.  
Förra året samlade man hos Lidl in strax över 2 000 klappar och skänkte utöver det barnböcker ur det egna sortimentet.

– Det blev över 4 000 klappar från våra kunder, medarbetare och Lidl i Sverige. I år hoppas vi samla in ännu fler klappar för att göra julen lite bättre för alla familjer som har det tufft, säger Gabriella Goldman, marknads- och kommunikationsdirektör hos Lidl Sverige. 

Julklappsinsamlingen startade den 7 december och pågår till och med den 21 december.
De som skänker julklappar uppmanas märka paketet med uppgifter om vem man tror skulle uppskatta den, till exempel ålder och kön.

– Initiativet med julklappsinsamling i Lidls butiker är oerhört uppskattat. I Sverige finns det många barn som inte får några julklappar, dessutom finns det många äldre som sitter ensamma under julen, speciellt i år på grund av Corona, konstaterar Allwins Simon Eisner.
– Julklapparna hamnar hos äldre samt hos barn och barnbarn till de som söker sig till hjälporganisationer för stöd och hjälp. Stort tack till alla som bidrar med lite julglädje, avslutar Simon Eisner.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil