Biltema expanderar kraftigt i Sverige

Foto Pressbild
Biltema fortsätter att genomföra betydande steg framåt i sin expansiva strategi för att täcka hela Sverige. Med en ambitiös plan för öppnandet av nya varuhus, utbyggnationer av befintliga och innovativa förbättringar av existerande enheter, strävar företaget efter att förbättra kundupplevelsen och tillgängligheten till sina produkter samt det populära Biltema Café.

Biltemas expansionsstrategi inkluderar:

Nybyggnationer: Planer på att bygga nya varuhus i Nyköping, Örnsköldsvik, Malmö, Kungälv, Säffle, Gislaved och Kiruna. Dessa projekt representerar en central del av företagets tillväxtstrategi och visar på ett starkt åtagande att öka sin närvaro över hela landet.

Utbyggnader: Förbättringar och utbyggnader av befintliga varuhus i Vetlanda, Karlskrona, Västervik, Botkyrka, Skellefteå och Karlstad. Genom att förstärka infrastrukturen och förbättra butiksmiljön är målet att möta framtida kundbehov och öka kundnöjdheten.

Optimering: Användning av avancerad teknik och spacemanagement för att optimera befintliga varuhus och förbättra shoppingupplevelsen samt effektivisera försäljningsytorna.

Adelina Voci, Vice VD för Biltema Sverige, delar företagets syn på expansionsstrategin:

”Vårt pågående arbete med att hitta nya varuhusplatser är en avgörande del av vår expansionsstrategi. Vi är entusiastiska över att utforska nya möjligheter och etablera vår närvaro i fler svenska städer.”

Varje nytt varuhus präglas av Biltemas engagemang för hållbar utveckling och miljövänlig teknologi. Genom energieffektiva fasader, avancerade bergvärmesystem och solcellstäckta tak strävar Biltema efter att sätta en ny standard för miljöansvar inom detaljhandeln.

”Genom denna expansion stärker vi inte bara vår position på marknaden utan bidrar även positivt till de lokala handeln på de orter där vi etablerar oss, skapar nya arbetstillfällen och främjar hållbar utveckling,” tillägger Adelina Voci.

Biltemas fortsatta expansion i Sverige visar på dess dedikation att möta kundernas behov, samtidigt som man tar ansvar för miljön och bidrar till samhällsutvecklingen. Med en stark närvaro över hela landet fortsätter Biltema att vara en ledande aktör inom detaljhandeln och en viktig del av svenska konsumenters vardag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil