Nu blir det Circle K(jell)

Circle K och Kjell & company inleder ett samarbete, till en början med på 20 mackar. | Foto: Pressbild
Ett nytt samarbete mellan Circle K och Kjell & company etableras nu. Konceptet heter Kjell & company express och lanseras först på 20 stationer.

Den nya satsningen inleds på 20 av Circle K:s stationer längs E4 och E6 och under namnet Kjell & company express.
På dem ska kunderna kunna köpa ett mindre utbud av Kjell & companys tillbehör till mobiltelefoner, laptops och surfplattor.

Sortimentet är naturligtvis anpassat för att passa kunder som är ute på vägarna och det handlar bland annat om hörlurar, bärbara högtalare, skärmskydd, mobilhållare, laddningskablar och powerbanks.

Kjell & company har idag 106 butiker på 53 orter i Sverige och breddar nu sitt utbud samtidigt som Circle K utvecklar sitt kunderbjudande.
Och för en och annan kund som glömt mobilladdaren hemma eller några som inte delar musiksmak är det säkerligen en välkommen nyhet…

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil