Bregott lanserar växtbaserat alternativ

Foto Pressbild
Bregott utökar nu sitt sortiment med en ny produkt, Bregott från växtriket som är en helt växtbaserad produkt vilket efterfrågats.

Alltfler konsumenter efterfrågar i dag växtbaserade alternativ i sin kost, skriver Arla i en pressrelease. 
Därför utökas nu Bregott-sortimentet med en ny produkt – Bregott från växtriket. Ett 100 procent växtbaserat alternativ som passar utmärkt att njuta av på ett färskt gott bröd eller ett rustikt knäcke, fortsätter presentationen.

Bregott har funnits i butik sedan 1969. Som ett komplement till bordsmatfett med smör lanseras nu även ett växtbaserat alternativ med utgångspunkt i den smak Bregott är känd för, en produkt som finns i butik från vecka 19. 
Bregott från växtriket är gjord på raps-, kokos- och sheaolja, samt en nypa salt.

– Vi är så glada över att kunna erbjuda Bregott i ytterligare en variant, till de som önskar äta en mer växtbaserad kost. Vi ser att konsumenter idag gärna växlar mellan mejeriprodukter och växtbaserade alternativ beroende på behov och situation. Då är Bregott från växtriket ett perfekt alternativ, en växtbaserad produkt som inte kompromissar med smaken, säger Karin Granlund, ansvarig för Bregott hos Arla.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil