Care of Carl vinner norskt pris

Vinnarbilden | Foto Pressbild
Den svenska näthandeln Care of Carl har för andra året i rad utsetts till "årets nätbutik" i Norge av Bring, som prisar dess exklusiva köpupplevelse och hållbara lösningar.

Posten Norge och Bring har sedan 2005 utsett Årets Nätbutik och i årets tävling blev 1000 nätbutiker nominerade till priset. Sedan förra sommaren har Bring och juryn testat alla nominerade nätbutiker. Juryn har fyra huvudkriterier: köpupplevelse, affärsmodell, innovation och marknadsföring.

En välförtjänt vinnare
Care of Carl imponerade med en tydlig målgruppinsikt och en passion för att erbjuda kunderna en exklusiv köpupplevelse. Priset är ett erkännande för deras värdebaserade arbete och deras särskilt inspirerande lösningar för hållbarhet och cirkulär ekonomi.

Reaktion från Care of Carl
Efter segern uttryckte COO Henrik Nygren på Care of Carl sin tacksamhet och stolthet över att kunder och leverantörer uppskattar deras arbete. Han betonade vikten av att lyssna på kundernas behov och att ständigt utveckla nätbutiken för att erbjuda bättre service och alternativ.

Om juryn och tävlingen
Juryn för Årets Nätbutik består av framstående experter inom e-handel och digital marknadsföring. De har noggrant granskat och utvärderat alla nominerade butiker för att identifiera den bästa bland dem. Årets tävling har visat på den stora bredden och konkurrensen inom den norska e-handelsbranschen.

Slutsats
Care of Carls seger som Årets Nätbutik för andra året i rad visar på deras kontinuerliga engagemang för kvalitet och innovation inom näthandeln. Med deras tydliga målsättning och hållbara strategier fortsätter de att vara en förebild inom branschen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil