Ciderinspirerat snus lanseras av Lundgrens

Foto Pressbild, Lundgrens.
Nu lanserar snustillverkaren Lundgrens ett nytt snus. Det gör man i samarbete med svenska ciderkollektivet Brutes och inspireras av svenska smaker.

Nu lanseras ett nytt snus skapad av snustillverkaren Lundgrens och det svenska ciderkollektivet Brutes. 
Med en gemensam förkärlek till svenska smaker och hantverk har det nya snuset, Skymning Limited Editon, skapats ”med smak av vildäpplen och blommiga toner av rosenkvitten”, skriver man i en pressrelease.

Ciderkollektivet Brutes grundades av en grupp vänner, med avstamp i deras kärlek till naturviner. Sverige är fattigt på druvor, men rikt på frukt, därur föddes iden till cideriet. 
Dryckerna är gjorda av bland annat fallfrukt och handplock från äppellunder och fruktträdgårdar som fallit i glömska. Nu fortsätter ciderkollektivet sin experimentella resa genom snuset Skymning.Skymning är en lansering i Lundgrens nya limited edition-serie där man hämtar inspiration från företeelser i svensk natur och kultur. 
Senast lanserades smaken Vårglänta och nu fortsätter smakresan med det nya snuset Skymning. I sin begränsade upplaga inspireras den av Brutes cider Northern Tropics. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil