Ciderinspirerat snus lanseras av Lundgrens

Foto Pressbild, Lundgrens.
Nu lanserar snustillverkaren Lundgrens ett nytt snus. Det gör man i samarbete med svenska ciderkollektivet Brutes och inspireras av svenska smaker.

Nu lanseras ett nytt snus skapad av snustillverkaren Lundgrens och det svenska ciderkollektivet Brutes. 
Med en gemensam förkärlek till svenska smaker och hantverk har det nya snuset, Skymning Limited Editon, skapats ”med smak av vildäpplen och blommiga toner av rosenkvitten”, skriver man i en pressrelease.

Ciderkollektivet Brutes grundades av en grupp vänner, med avstamp i deras kärlek till naturviner. Sverige är fattigt på druvor, men rikt på frukt, därur föddes iden till cideriet. 
Dryckerna är gjorda av bland annat fallfrukt och handplock från äppellunder och fruktträdgårdar som fallit i glömska. Nu fortsätter ciderkollektivet sin experimentella resa genom snuset Skymning.Skymning är en lansering i Lundgrens nya limited edition-serie där man hämtar inspiration från företeelser i svensk natur och kultur. 
Senast lanserades smaken Vårglänta och nu fortsätter smakresan med det nya snuset Skymning. I sin begränsade upplaga inspireras den av Brutes cider Northern Tropics. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil