Citygross Bromma fick ett Från Sverige-pris

Citygross Bromma fick ett Från Sverige-pris
Butikschefen Niklas Örevik med team prisades av White guide green. Foto: Pressbild Citygross
Citygross i Bromma prisas med ”Från Sverige”-utmärkelsen för sitt arbete med lokala och svenska produkter. ”Jättekul”, konstaterar butikschefen.

Citygross i Bromma prisas med ”Från Sverige”-utmärkelsen för sitt arbete med lokala och svenska produkter. ”Jättekul”, konstaterar butikschefen.

Under förra veckan blev det klart. Citygross i Bromma får nivå 4 när White guide green publicerade sin granskning av Stockholms livsmedelsbutiker.
Butiken får även utmärkelsen Från Sverige för sitt arbete med lokala och svenska produkter.

– Det känns jättekul och det betyder mycket att få sådana här utmärkelser, kul att personalen får se ett kvitto på det arbete som vi lägger ner, både i butik men även centralt, säger Niklas Örevik som är butikschef.

White guide green besökte 13 stadsdelar i Stockholm, däribland Bromma där Citygross finns. Butiken fick nivå 4 och dessutom tog man hem utmärkelsen ”Från Sverige” med motiveringen: 
”Här har man infört ”svinnlådor” med frukt och grönsaker som inte är perfekta som kunderna kan köpa billigare. Dessutom stort engagemang kring svensk mat i allmänhet och märkningen Från Sverige i synnerhet – där man systematiskt och tydligt visar vägen till de blågula produkterna i butiken”.

– Vi hade inte väntat oss detta men det är ett kvitto på att arbetet vi gör går åt rätt håll. Jag vill lyfta köttet som vi styckar och som är från svenska gårdar – det håller verkligen en hög kvalitet som våra kunder uppskattar. Vi har också många fina lokala leverantörer som Solna korv, Sorunda chark och Veddesta mejeri, berättar Niklas Örevik.

– Det känns jättekul att få ett bra betyg av White Guide, nu siktar vi på ett högre betyg till nästa gång, avslutar butikschefen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil