Citygross Bromma fick ett Från Sverige-pris

Citygross Bromma fick ett Från Sverige-pris
Butikschefen Niklas Örevik med team prisades av White guide green. Foto: Pressbild Citygross
Citygross i Bromma prisas med ”Från Sverige”-utmärkelsen för sitt arbete med lokala och svenska produkter. ”Jättekul”, konstaterar butikschefen.

Citygross i Bromma prisas med ”Från Sverige”-utmärkelsen för sitt arbete med lokala och svenska produkter. ”Jättekul”, konstaterar butikschefen.

Under förra veckan blev det klart. Citygross i Bromma får nivå 4 när White guide green publicerade sin granskning av Stockholms livsmedelsbutiker.
Butiken får även utmärkelsen Från Sverige för sitt arbete med lokala och svenska produkter.

– Det känns jättekul och det betyder mycket att få sådana här utmärkelser, kul att personalen får se ett kvitto på det arbete som vi lägger ner, både i butik men även centralt, säger Niklas Örevik som är butikschef.

White guide green besökte 13 stadsdelar i Stockholm, däribland Bromma där Citygross finns. Butiken fick nivå 4 och dessutom tog man hem utmärkelsen ”Från Sverige” med motiveringen: 
”Här har man infört ”svinnlådor” med frukt och grönsaker som inte är perfekta som kunderna kan köpa billigare. Dessutom stort engagemang kring svensk mat i allmänhet och märkningen Från Sverige i synnerhet – där man systematiskt och tydligt visar vägen till de blågula produkterna i butiken”.

– Vi hade inte väntat oss detta men det är ett kvitto på att arbetet vi gör går åt rätt håll. Jag vill lyfta köttet som vi styckar och som är från svenska gårdar – det håller verkligen en hög kvalitet som våra kunder uppskattar. Vi har också många fina lokala leverantörer som Solna korv, Sorunda chark och Veddesta mejeri, berättar Niklas Örevik.

– Det känns jättekul att få ett bra betyg av White Guide, nu siktar vi på ett högre betyg till nästa gång, avslutar butikschefen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil