Siaglass och Skistar i nytt glassamarbete

Siaglass och Skistar i nytt glassamarbete
Snögubben Valle blir glass i ett nytt samarbete mellan Siaglass och Skistar. Foto: Pressbild
Siaglass och Skistar bygger ett nytt samarbete. Det tar sin utgångspunkt i snögubben Valle som finns på Skistars destinationer och som nu blir glass.

Siaglass och Skistar bygger ett nytt samarbete. Det tar sin utgångspunkt i snögubben Valle som finns på Skistars destinationer och som nu blir glass.

Snögubben Valle finns på Skistars destinationer och kommer alltså snart även att bli modell för Valleglassen.
Den kommer att säljas exklusivt hos Skistar från och med vintersäsongen och är resultatet av ett samarbete mellan Skistar och Siaglass.

– Valle är barnens favorit och är en viktig del i vårt arbete att få fler barn att vara aktiva och röra på sig, både vintertid genom alpin skidåkning hos oss, i vardagen och även sommartid genom att cykla, vandra och springa, säger Skistars kommersielle direktör Mathias Lindström.
– Samtidigt vill vi att man ska unna sig det lilla extra efter en lång och intensiv dag i backen eller på fjället och då blir Valleglassen och samarbetet med Siaglass ett bra tillskott i vårt erbjudande, tillägger han.

Lindström får medhåll av Dan Bengtsson, marknadschef hos Siaglass.
– Att stötta ett aktivt liv är också ett viktigt kärnvärde för oss som vi delar med vännerna på Skistar, säger Bengtsson.
Valleglassen kommer till att börja med säljas exklusivt i anslutning till Skistars skidanläggningar som en del i det nya samarbetet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil