Siaglass och Skistar i nytt glassamarbete

Siaglass och Skistar i nytt glassamarbete
Snögubben Valle blir glass i ett nytt samarbete mellan Siaglass och Skistar. Foto: Pressbild
Siaglass och Skistar bygger ett nytt samarbete. Det tar sin utgångspunkt i snögubben Valle som finns på Skistars destinationer och som nu blir glass.

Siaglass och Skistar bygger ett nytt samarbete. Det tar sin utgångspunkt i snögubben Valle som finns på Skistars destinationer och som nu blir glass.

Snögubben Valle finns på Skistars destinationer och kommer alltså snart även att bli modell för Valleglassen.
Den kommer att säljas exklusivt hos Skistar från och med vintersäsongen och är resultatet av ett samarbete mellan Skistar och Siaglass.

– Valle är barnens favorit och är en viktig del i vårt arbete att få fler barn att vara aktiva och röra på sig, både vintertid genom alpin skidåkning hos oss, i vardagen och även sommartid genom att cykla, vandra och springa, säger Skistars kommersielle direktör Mathias Lindström.
– Samtidigt vill vi att man ska unna sig det lilla extra efter en lång och intensiv dag i backen eller på fjället och då blir Valleglassen och samarbetet med Siaglass ett bra tillskott i vårt erbjudande, tillägger han.

Lindström får medhåll av Dan Bengtsson, marknadschef hos Siaglass.
– Att stötta ett aktivt liv är också ett viktigt kärnvärde för oss som vi delar med vännerna på Skistar, säger Bengtsson.
Valleglassen kommer till att börja med säljas exklusivt i anslutning till Skistars skidanläggningar som en del i det nya samarbetet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil