Sackeus tar över Four O´Clock

Foto av Hasan Albari
Sackeus AB tar över försäljning och distribution av välkända tevarumärket Four O´Clock i Norden. Snart kommer även en ny förpackningsdesign.

Four O´Clock är ett välkänt varumärke i tevärlden, grundat 2003 och med säte i Kanada.
Företaget är föregångare inom fair trade, och samtliga te-sorter är fairtrade-märkta, ekologiska och GMO-fritt producerade.
Four O´Clocks sortiment består av drygt 20 olika smaker: svart, grönt, vitt, rooibos och örtteer och flera lekfulla och innovativa varianter.

Nu tar Göteborgs-företaget Sackeus AB över försäljning och distribution i Norden för Four O´Clocks teer.
Sackeus AB bildades 1976 och är även de pionjärer inom fair trade och ekologiskt certifierade livsmedel, främst te, kaffe- och chokladprodukter.

– Vi är väldigt stolta över att få representera Four O´Clocks teer i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Deras produkter håller högsta kvalitet och är skapade i samma starka fair trade-tradition som vårt företag är grundat i, säger Jens Baagøe som är vd för Sackeus och även berättar att man inom kort kommer att presentera en ny förpackningsdesign för Four O´Clock.

Fakta/Sackeus om Sackeus
”Sackeus startade 1976, och redan då var syftet att etablera handel med små producenter i länder med utbredd fattigdom, för att stimulera utveckling och bekämpa fattigdom i drabbade områden.
Idag har bolaget utvecklats till en heltäckande kvalitetsleverantör med fullt fokus på fair trade, kvalitet och god smak”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil