Convini lanserar nytt för kontorshundar

Foto Pressbild
Convini lanserar nu produkter för det utökade antalet kontorshundar som blivit en följd av de pandemiår vi relativt nyss lade bakom oss.

Convini, som erbjuder obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar, breddar nu sitt utbud för att även tillgodose kontorshundarna.

Inom kort erbjuds Convinis kundföretag ett beställningssortiment bestående av hundgodis, hundsnacks och hundglass av naturliga svenska råvaror.

Bakgrunden är att antalet hundar som tillbringar tid på husses eller mattes arbetsplats har ökat de senaste åren.

Under 2021 registrerades 62 894 hundar i Sverige, den högsta siffran sedan 1973. När återgången till arbetsplatserna efter pandemin var ett faktum valde många att ta med hunden till jobbet.

I samband med kampanjen ”Convini” för alla som tar fasta på att tillgodose alla smaker och preferenser på en arbetsplats, utökar nu Convini sortimentet för att även tillgodose alla hundägares behov.

”Sedan pandemin har vi märkt av en ökning av kontorshundar hos våra företagskunder, ett gyllene tillfälle för oss att med en kul och lite annorlunda satsning kunna påvisa vår sortimentsbredd”, säger Convinis marknadschef Marie Manner.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil