Coop återkallar bredbar leverpastej

Arkivbild MostPhotos
Coop återkallar Coop bredbar leverpastej med gurka med bäst före-datum 2023-12-22. Orsaken är att den inte blivit tillräckligt värmebehandlad.

Då det föreligger en risk för att leverpastejen ej har blivit tillräckligt värmebehandlad ska pastejen inte förtäras eftersom det kan innebära en hälsorisk, skriver Coop .
Coop tar händelsen på mycket stort allvar och utreder med leverantören hur detta har kunnat ske och inte ska kunna inträffa igen.

Återkallelsen gäller följande produkt:
Coop Leverpastej med gurka, 200 gram, med bäst före-datum 2023-12-22, förpackad 2023-10-23.

Vid återkallelsen stoppas produkten i kassan och är inte möjlig att köpa. Kunder som har köpt vara med aktuellt bäst före-datum uppmanas att ta med sig vara alternativt kvitto till butik för att få pengarna tillbaka. Varan ska kasseras.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil