Coop Nord nyinviger två butiker samma dag

Coop | Foto MostPhotos
Denna torsdag nyinviger Coop Nord två butiker i Sundsvall. Det handlar om Coop Granlo och Stora Coop Birsta och sker med pompa och ståt.

Idag, 15 juni, nynvigs två butiker i Sundsvall med pompa och ståt. Det meddelar Coop Nord i ett pressmeddelande.

Coop Granlo blir efter omgörningen rymligare samtidigt som energiförbrukningen i butiken kan minskas med en fjärdedel.
Detta på grund av att butiken fått nya frysar och ett miljövänligare köldmedel. De nya kylarna innebär även att utbudet av frysta varor kan utökas.

– Jag har inte sett någon annan butik i den här storleken som har så här breda gångar. Det gör det enklare för kunderna att handla och vår personal behöver inte känna att de kommer i vägen när de plockar upp varor, säger Christian Eriksson, butikschef för Coop Granlo.

Stora Coop Birsta har i sin tur fått ett effektivare kundvarv och mer än dubbelt så många självutcheckningskassor.

– Vi fortsätter att investera i vårt butiksnät för att utveckla servicen till våra medlemmar och andra kunder. Det var inte planerat, men det faktum att det nu blir två nyinvigningar på samma dag i Sundsvall säger något om intensiteten i vårt arbete, kommenterar Henrik Skyttberg, vd för Coop Nord.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil