Willys öppnar nytt i Högsbo år 2024

Willys öppnar nytt i Högsbo år 2024
Så ska området, med butiker, se ut där Willys ska etablera sig på Nya Altplatsen. Foto: Pressbild
Nu är det klart att Willys ska öppna en butik i området Nya Altplatsen i Göteborg och preliminärt väntas man öppna under första delen av år 2024.

Nu är det klart att Willys ska öppna en butik i området Nya Altplatsen i Göteborg och preliminärt väntas man öppna under första delen av år 2024.

Nu är allt klart för en ny Willys Hemma-butik i det expansiva området Nya Altplatsen i Högsbo i Göteborg, meddelar Willys.
Etableringen av butiken kommer innebära cirka 15 nya arbetstillfällen och preliminärt öppna under första delen av 2024.

Butiken kommer att öppna i en helt ny fastighet där en tidigare byggnad nu har rivits. I bottenvåningen är tanken att flera kommersiella företag ska husera, varav Willys blir en med en butikslokal på cirka 1 000 kvadratmeter. 

Det är Odalen fastigheter som utvecklar fastigheten och projektet ingår i Göteborgs storsatsning Bostad 2021. 
Syftet med den nya bebyggelsen är att skapa en dynamisk och modern mötesplats med stort serviceutbud. Byggnationen förväntas stå klar under fjärde kvartalet 2023, skriver Willys.

– Vi ser stor potential för Willys hemma-butiken på Altplatsen i Göteborg, som kommer öppna i ett område i stor utveckling och tillväxt med bra närområden, säger Tor Gullberg som är etableringschef på Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil