Willys öppnar nytt i Högsbo år 2024

Willys öppnar nytt i Högsbo år 2024
Så ska området, med butiker, se ut där Willys ska etablera sig på Nya Altplatsen. Foto: Pressbild
Nu är det klart att Willys ska öppna en butik i området Nya Altplatsen i Göteborg och preliminärt väntas man öppna under första delen av år 2024.

Nu är det klart att Willys ska öppna en butik i området Nya Altplatsen i Göteborg och preliminärt väntas man öppna under första delen av år 2024.

Nu är allt klart för en ny Willys Hemma-butik i det expansiva området Nya Altplatsen i Högsbo i Göteborg, meddelar Willys.
Etableringen av butiken kommer innebära cirka 15 nya arbetstillfällen och preliminärt öppna under första delen av 2024.

Butiken kommer att öppna i en helt ny fastighet där en tidigare byggnad nu har rivits. I bottenvåningen är tanken att flera kommersiella företag ska husera, varav Willys blir en med en butikslokal på cirka 1 000 kvadratmeter. 

Det är Odalen fastigheter som utvecklar fastigheten och projektet ingår i Göteborgs storsatsning Bostad 2021. 
Syftet med den nya bebyggelsen är att skapa en dynamisk och modern mötesplats med stort serviceutbud. Byggnationen förväntas stå klar under fjärde kvartalet 2023, skriver Willys.

– Vi ser stor potential för Willys hemma-butiken på Altplatsen i Göteborg, som kommer öppna i ett område i stor utveckling och tillväxt med bra närområden, säger Tor Gullberg som är etableringschef på Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil