Willys öppnar nytt i Högsbo år 2024

Willys öppnar nytt i Högsbo år 2024
Så ska området, med butiker, se ut där Willys ska etablera sig på Nya Altplatsen. Foto: Pressbild
Nu är det klart att Willys ska öppna en butik i området Nya Altplatsen i Göteborg och preliminärt väntas man öppna under första delen av år 2024.

Nu är det klart att Willys ska öppna en butik i området Nya Altplatsen i Göteborg och preliminärt väntas man öppna under första delen av år 2024.

Nu är allt klart för en ny Willys Hemma-butik i det expansiva området Nya Altplatsen i Högsbo i Göteborg, meddelar Willys.
Etableringen av butiken kommer innebära cirka 15 nya arbetstillfällen och preliminärt öppna under första delen av 2024.

Butiken kommer att öppna i en helt ny fastighet där en tidigare byggnad nu har rivits. I bottenvåningen är tanken att flera kommersiella företag ska husera, varav Willys blir en med en butikslokal på cirka 1 000 kvadratmeter. 

Det är Odalen fastigheter som utvecklar fastigheten och projektet ingår i Göteborgs storsatsning Bostad 2021. 
Syftet med den nya bebyggelsen är att skapa en dynamisk och modern mötesplats med stort serviceutbud. Byggnationen förväntas stå klar under fjärde kvartalet 2023, skriver Willys.

– Vi ser stor potential för Willys hemma-butiken på Altplatsen i Göteborg, som kommer öppna i ett område i stor utveckling och tillväxt med bra närområden, säger Tor Gullberg som är etableringschef på Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil