Coop satsar på tre soppor för hösten

Foto MostPhotos
Coop släpper tre soppor för kallare årstider och menar att man lagom till kyligare dagar lanserar tre värmande nyheter på området.

Den första soppan är en klassisk tomatsoppa med soltorkade tomater och den italienska färskosten mascarpone, en soppa för en snabblunch eller att servera till middag med ett gott bröd.

Nytt i hyllan är även en grönsakssoppa med blomkål och rotselleri som huvudingredienser samt en thai-inspirerad soppa att äta som den är eller ha som bas i en gryta till höstens och vinterns dagar.

Coops hackade gurka byter såväl design som recept – dessutom märks den med ”Från Sverige” då den är svenskodlad. Perfekt till en korv med bröd för hela familjen på utflykt eller i en krämig sås till ugnsbakad lax med potatis, meddelar kooperationen.

Det är andra gången på fem veckor som Coop släpper ett antal nyheter inom varumärkena Coop, Änglamark och Xtra, påpekar man.

Sedan i början av september hittar Coops kunder bland annat Gyros kebab, färdig lasagne 1 kilo, Tortellini med ost, två sorters rågbröd och jordnötscookies i utbudet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil