Coop skapar erbjudande för skärgårdsservice

I sommar kan man få sina varor till Dalarö | Foto MostPhotos
Coop butiker och stormarknader, CBS, lanserar ett nytt skärgårdserbjudande till kunder och medlemmar både för sommaren och året runt.

Coop butiker och stormarknader lanserar ett helt nytt skärgårdserbjudande till kunder och medlemmar, vare sig de är bofasta skärgårdsbor eller sommargäster. 
Satsningen omfattar ett flertal noggrant utvalda färjelägen och bryggor i skärgården och bygger på lösningar både året runt och under högsäsong.

– Vi fortsätter att öka vår service och adderar fler kanaler där vi kan möta våra kunder och medlemmar. Jag är glad över innovationskraften i organisationen och detta är en service som är viktig för oss att kunna erbjuda och som vi tror våra kunder och medlemmar uppskattar, säger Meta Persdotter som är vd för CBS, Coop butiker och stormarknader.

Från och med 30 maj kan kunder och medlemmar hämta upp sin beställning vid färjelägena i Dalarö, Östanå och Furusund vid utvalda tider varje vardag. 
Från slutet av sommaren kommer Coops hämtaskåp att placeras ut permanent och vara tillgängliga året runt. Beställningar görs precis som vanligt på coop.se från och med den 23 maj.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil