Coop ställer om två nya butiker till X:-tra

Foto Pressbild
Coop butiker & stormarknader ställer om två butiker till nya formatet X:-tra med fokus på riktigt låga priser varje dag, i Motala och Norrköping.

Coop fortsätter att rulla ut sitt nya lågpriskoncept X:-tra i Sverige. Hittills har ett drygt 50-tal butiker ställts om och nu har turen kommit till Motala och Norrköping. 

På torsdag den 2 mars klockan 08.00 invigs de två första butikerna inom Coop Butiker & Stormarknaders område. 
Det är de tidigare Coop-butikerna på Östermalmsgatan i Motala och Albrektsvägen i Norrköping som ställs om till det nya butiksformatet med fokus på riktigt låga priser varje dag.

X:-tra Motala ligger på Östermalmsgatan 98, är 720 kvadratmeter och bemannas av cirka tio medarbetare. Med detta har Coop två butiker i Motala; X:-tra och Coop Linden på Källgatan 1. 

X:-tra Norrköping ligger på Albrektsvägen 79-81, är 750 kvadratmeter och bemannas av cirka nio medarbetare. Med detta har Coop 14 butiker i Norrköping; tolv Coop-butiker, en Stora Coop och en X:-tra. 

X:-tra, som lanserades inom Coop för drygt ett år sedan, har rönt stort intresse och fått väldigt positiv återkoppling från kunder och medlemmar.
– Det är verkligen roligt att se att X:-tra har blivit så uppskattat som det har blivit på så kort tid. Konceptet är resultatet av att vi har lyssnat på våra medlemmar och kunder, analyserat de samhällsförändringar och marknadstrender vi ser och agerat därefter, säger Meta Persdotter, VD för Coop Butiker & Stormarknader.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil