Dags att nominera till Änglamarkspriset 2024

Foto Pressbild
Nu är det dags att nominera till Änglamarkspriset 2024. För 22 året i rad stödjer Coop och KF, tillsammans med Änglamarksfamiljerna Alfredson, Danielsson och Taube, unga eldsjälar som genom sin verksamhet bidrar till en mer hållbar och positiv framtid.

– Det är imponerande med vilken kreativitet och initiativkraft som unga människor i Sverige tar sig an både Sveriges och världens hållbarhetsutmaningar. Viljan till förändring är stor och förmågan likaså. Det är därför oerhört glädjande att årets nomineringsperiod nu startar och jag ser verkligen fram emot att ta del av alla nomineringar, säger Mattis Bergquist, hållbarhetschef på Coop Sverige och juryns ordförande.

Kriterier för nominering till Änglamarkspriset 2024:

  • De nominerade ska vara upp till 35 år.
  • Driver ett företag, en organisation eller en verksamhet där huvudfokus är hållbarhet och att göra värdefulla insatser för miljön, i Sverige eller svenska projekt utomlands.
  • Företag och personer kan nominera sig själva.

Nomineringsperioden pågår mellan den 25 juni och 22 september.

Vad händer när nomineringsperioden är avslutad?

  1. Fem av de nominerade bidragen väljs ut av en nomineringskommitté och går vidare i tävlingen.
  2. Därefter väljer juryn ut tre finalister.
  3. Perioden 21 oktober – 17 november kan allmänheten rösta på sina favoriter bland de tre finalisterna på coop.se. Resultatet av omröstningen och juryns val viktas 50/50, alltså folkets och juryns röst väger lika tungt. Juryn består av representanter från KF/Coop, Vi-skogen, familjerna Taube, Alfredson och Danielsson samt en extern representant inom hållbarhetsområdet.
  4. Resultatet av omröstningen och juryns beslut går ej att överklaga.

Prisutdelning

Priset delas ut den 27 november i Stockholm.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil