Dags att nominera till Änglamarkspriset

Skärmdump coop.se
Kooperativa förbundet påminner om att det nu är dags att nominera kandidater till Änglamarkspriset 2022. Det handlar om miljö och ekologi.

Änglamarkspriset premierar unga vuxna och delas ut till ett företag, en organisation eller person som jobbar för hållbar utveckling och står för värdefulla insatser inom miljö och ekologi. 
Prissumman är 250 000 kronor och Kooperativa förbundet och Coop delar ut priset tillsammans med Änglamarksfamiljerna Taube, Alfredson och Danielsson. 
Nu är det dags att nominera till Änglamarkspriset 2022.
KF vill gärna ha in förslag på kandidater där kriterierna är att de nominerade ska vara mellan 20 och 30 år samt driva ett företag, organisation eller verksamhet där huvudfokus är hållbarhet och att göra värdefulla insatser för miljön i Sverige eller i svenska projekt utomlands.

Nomineringstiden är från 22 augusti till och med 18 september.
Efter perioden väljs tio av de nominerade bidragen ut av en nomineringskommitté och i nästa steg väljs tre finalister ut.

17 oktober-6 november kan så alla som vill rösta på sin favorit bland finalisterna.
De rösterna och juryns åsikt får sedan lika stor betydelse inför prisutdelningen som sker 16 november.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil