David Lundqvist blir ny VD för Walley

David Lundqvist | Foto Pressbild
Betalaktören Walley har rekryterat David Lundqvist som ny VD. David kommer senast från Instabee och har omfattande erfarenhet från ledande positioner inom betallösningar och e-handel, bland annat på Klarna och Qliro.

David Lundqvist tar över som VD för Walley i mitten av augusti 2024. Han har en gedigen bakgrund inom payments, e-handel och ledarskap, med erfarenhet från flera globala positioner på Klarna under nio år. Han har även varit Chief Commercial Officer och Chief Merchant Product Officer på Qliro och kommer närmast från Instabee där han var Chief Commercial Officer och därefter Chief Product Officer.
Walleys moderbolag, Norion Bank, har sett en stark och lönsam utveckling för betalverksamheten de senaste åren. Genom varumärkesbytet till Walley hösten 2021 tydliggjordes produktutbudet och positioneringen gentemot större handlare. Rekryteringen av David Lundqvist är ett led i att ytterligare stärka och satsa på Walley.
– ”Vår paymentsverksamhet Walley har haft en stark och lönsam utveckling under de senaste åren. Genom rekryteringen av David Lundqvist, som har en gedigen branscherfarenhet, visar vi att vi fortsätter satsa på och stärka Walley ytterligare,” säger Martin Nossman, VD för Norion Bank.
David Lundqvist uttrycker sin entusiasm över att leda Walley och bidra till företagets fortsatta framgång.
– ”Jag är väldigt imponerad över Walleys starka tillväxt. Med lösningar i framkant för e-handel, instore och B2B har Walley uppvisat ett starkt fokus på att skapa optimala köpupplevelser. Jag är exalterad över att få bli en del av både Walley och Norion Bank och ser fram emot att få vara med och bygga vidare på framgången och hjälpa Walley till nya höjder,” säger David Lundqvist, tillträdande VD för Walley.

Med David Lundqvist vid rodret fortsätter Walley sin satsning på innovation och tillväxt inom betalningslösningar, med målet att leverera ännu bättre tjänster till sina kunder och partners.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil