De är vinnarna hos Protos

Foto Protos
Vinnare av Årets leverantörspris går till Österbergs lantbruk AB, Markus och Karin Westberg och Stora Mörby lantbruks AB, meddelar Protos.

För första gången har nu livsmedelsföretaget Protos delat ut pris till årets bästa leverantör i klasserna gris, nöt och lamm. 
De tre vinnarna korades bland över 500 leverantörer på Restaurang Smak av Gotland i Visby där den årliga leverantörsträffen ägde rum.

Juryns motiveringar lyder som följer:

Gris: Österbergs lantbruk AB
”Genom exemplarisk planering av både slaktgrisar och insättning av smågrisar skapas goda förutsättningar till ett gott samarbeta som gynnar alla parter, utser vi härmed Österbergs Lantbruk AB till årets grisleverantör.”

Lamm: Markus och Karin Westberg
”Genom att leverera djur året om med höga slaktvikter tillsammans med att vara goda ambassadörer och framåtsträvare med ny teknik och lösningar, utser vi härmed Markus Westberg till årets lammleverantör.”

Nöt: Stora Mörby lantbruks AB
”Med stor förståelse för sin roll som livsmedelsproducent att leverera rena djur av god kvalité och vikten av ett gott samarbete av ge och ta, utser vi härmed Stora Mörby Lantbruks AB till årets nötleverantör.”

– Vi är så glada att kunna dela ut detta pris, våra leverantörers professionalitet och höga kvalitet betyder allt för oss, säger Thomas Östlund, vd och ägare av Protos.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil