De är vinnarna hos Protos

Foto Protos
Vinnare av Årets leverantörspris går till Österbergs lantbruk AB, Markus och Karin Westberg och Stora Mörby lantbruks AB, meddelar Protos.

För första gången har nu livsmedelsföretaget Protos delat ut pris till årets bästa leverantör i klasserna gris, nöt och lamm. 
De tre vinnarna korades bland över 500 leverantörer på Restaurang Smak av Gotland i Visby där den årliga leverantörsträffen ägde rum.

Juryns motiveringar lyder som följer:

Gris: Österbergs lantbruk AB
”Genom exemplarisk planering av både slaktgrisar och insättning av smågrisar skapas goda förutsättningar till ett gott samarbeta som gynnar alla parter, utser vi härmed Österbergs Lantbruk AB till årets grisleverantör.”

Lamm: Markus och Karin Westberg
”Genom att leverera djur året om med höga slaktvikter tillsammans med att vara goda ambassadörer och framåtsträvare med ny teknik och lösningar, utser vi härmed Markus Westberg till årets lammleverantör.”

Nöt: Stora Mörby lantbruks AB
”Med stor förståelse för sin roll som livsmedelsproducent att leverera rena djur av god kvalité och vikten av ett gott samarbete av ge och ta, utser vi härmed Stora Mörby Lantbruks AB till årets nötleverantör.”

– Vi är så glada att kunna dela ut detta pris, våra leverantörers professionalitet och höga kvalitet betyder allt för oss, säger Thomas Östlund, vd och ägare av Protos.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil