Dogman förvärvar butikskedja i Norge

Dogman förvärvar butikskedja i Norge
Dogman bygger ut genom att köpa den norska kedjan Buster hund og katt. Foto: Pressbild Dogman
Nordens största distributör av husdjurstillbehör, Dogman, fortsätter att utöka butiksnätet genom förvärvet av den norska kedjan Buster hund og katt.

Nordens största distributör av husdjurstillbehör, Dogman, fortsätter att utöka butiksnätet genom förvärvet av den norska kedjan Buster hund og katt.

De åtta butikerna i kedjan finns i och runt Oslo. I och med nytillskottet består Dogmans totala butiksnät av 26 butiker i Norden.
– Dogmans produkter efterfrågas på bred front i Norge. Det här är en viktig affär för att stärka vår närvaro i Oslo-området och tillgängliggöra våra varor för fler, säger Pierre Olofsson, VD Dogman.

Dogman är inne i en expansiv fas, med fokus på att etablera fler egendrivna fysiska butiker. Trots den pågående pandemin har utvecklingen inom husdjursbranschen har varit positiv under det gånga året.
Dogman har valt att trycka på gaspedalen och satsa på det egna butiksnätet. Det senaste förvärvet innebär att Dogman tar över Buster hund og katts åtta butiker i Norge, fem i centrala Oslo och tre i kranskommuner i anslutning till staden.
Butikerna finns centrumnära och varier i storlek upp till 500 kvm. Med kedjan integrerad i Dogman förväntas affären på rullande tolv månader bidra med en ökad årsomsättning med cirka 65 miljoner norska kr.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Annons

Ring eller maila oss

[email protected]

0703451200