Efter elprisstödet – ölprisstödet…

Foto MostPhotos
Elprisstödet har vi sett. Nu kommer ölprisstödet. En restauranggrupp i Göteborg sänker sina priser 10 procent under mars och april.

Restauranggruppen Göteborgsfamiljen sänker priset på öl med 10 procent sina 20 restauranger i Göteborg under våren (mars och april månad).
Sänkningen sker från och med 1 mars och gäller april ut.

Restauranggruppen tycker det är dags att stoppa prishöjningskarusellen samt vill inspirera andra stora aktörer i branschen, säger man i en pressrelease.

– Många göteborgare har det skralt i plånboken nu när priser på allt i samhället skenar och då vill vi passa på att ge lite tillbaka. Som en större aktör i branschen så hoppas vi även kunna inspirera andra större företag att följa vårt exempel, säger Tobias Hamberg som sitter i styrelsen för Göteborgsfamiljen. 

– Det kan förhoppningsvis hjälpa till att få ett slut på de skenande priserna. Vi företagare måste vara beredda att tumma på våra marginaler för att få stopp på prishöjningsspiralen, tillägger Hamberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil