Eguale Nyheter

Ekologiskt te-sortiment med över 20 unika smaker. 

Rek butikspris 49 inkl moms kr, lansering UTE NU. 
Förpackningen innehåller 16 påsar á 28,8 gram.

Four O’Clock teer är inspirerade av världens alla kulturer. Hög kvalitet på råvaror och exotiska kryddor. Fairtrade och ekologiskt te. En upplevelse i varje kopp.

Som vår mixolog hade ett mycket specifikt mål i åtanke när han skapade blandningen av ingefära och kokossmak. Örtig, krämig och kryddig – som en thailändsk soppa. Four O’Clock Coconut ginger green tea – med smak av Thaliand. Vi är säkra på att du kommer att älska resultatet. 

https://fairtradecompany.se/Produkter/Varumarken/Four_O_Clock/Coconut_ginger_green_tea,_Four_O_Clock?id=142003


Eguale choklad i ny design – både ekologiskt och Fairtrade-certifierad. 

Rek butikspris 31,40 kr inkl. moms, lansering UTE NU

Eguale choklad finns i flera spännande smaker – alltid Fairtrade och alltid ekologiskt. Nu i ny design! Alla chokladkakor är dessutom glutenfria, fria från tillsatser och många är veganska.

Som Eguale Citron och ingefära 80 gram är en mörk choklad 60% med kanderad ingefära och citron. En frisk och spännande kombination där syrlig citron och kanderad ingefära möter sydamerikansk kakao och mascobadosocker från Filippinerna. Chokladens råvaror hämtas bland annat hos kakaokooperativet El Ceibo i Bolivia. Kakaobönor från Bolivia har en rund, fruktig och fyllig arom. Mascobadosocker är ett oraffinerat fullrörssocker där hela sockerröret används, vilket gör att nyttiga mineraler och vitaminer stannar kvar. 

https://fairtradecompany.se/Produkter/Varumarken/Eguale/Eguale_Citron-_och_ingefara_choklad,_80g?id=12068

Eguale te odlas på världens första ekologiska teodling

Rek butikspris 39,95 inkl moms kr, lansering UTE NU. 
Förpackningen innehåller 25 påsar á 2g. Totalt 50 gram.

Eguale ekologiska premiumte odlas på de vackra sluttningarna i regionen Uva, Sri Lanka. Här ligger Idulgashinna Bio Tea Garden, världens första ekologiska teodling. Teodlingarna, som ligger mellan 1000 och 1900 meters höjd över havet, är erkända som en av världens bästa regioner för teodling och teet som odlas här omnämns ofta som ”Strictly High Grown”. Här odlas Eguale te av högsta kvalitet i fullständig harmoni med naturen.

Med hjälp av Fairtrade-premien har odlarna bland annat investerat i daghem där deras barn får vistas under arbetsdagarna, äldreboende samt tillgång till fri sjukvård. Arbetarnas förutsättningar till ett bättre liv förbättras på så sätt projekt efter projekt. 

Eguale påste har ny design. Ny funktionell förpackning med möjlighet att förvaras både stående och liggandes. Finns i 5 goda smaker: 

  • Eguale Naturellt Svart te (25 påsar á 2g)
  • Eguale Naturellt Grönt te (25 påsar á 2g)
  • Eguale Mango Grädde (Svart te, 25 påsar á 2g)
  • Eguale Tropiska Frukter (Svart te 25 påsar á 2g)
  • Eguale Chai (Svart te 25 påsar á 2g)
https://fairtradecompany.se/Produkter/Varumarken/Eguale/Eguale_Naturellt_Gront_te,_25_pasar?id=14013
Te

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

Sämre skördar ger brist på tomatpuré

Det råder, åtminstone tillfälligt, en brist på tomatpuré i många svenska butiker och den förklaras med råvarubrist på grund av sämre skördar.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil