Estrellas Snacksjakt för 2023 är igång

Foto Pressbild
Nu har Estrealla dragit igång årets upplaga av Snacksjakten där det handlar om nya utmaning och möjligheten till en årsförbrukning snacks.

Sist var det gulbiljetter. Nu har Sveriges snackskonsumenter chansen att hitta en stjärnbiljett i chipspåsen, skriver Estrella när man presenterar årets upplaga av Snacksjakten.

Hittar man en är fredagen räddad resten av året för stjärnvinsten är en årsförbrukning krispiga Estrellasnacks i form av 52 snackspåsar.
Estrella gömmer under februari-mars 60 st stjärnbiljetter i Saltade potatischips, Grillchips och Sourcream & Onion chips 275g.Kampanjpåsarna har redan börjat dyka upp i chipshyllorna och Snacksjakten är därmed i full gång. 
Som ett digitalt moment i kampanjen har Estrella också skapat spelet Snacksjakten tillsammans med Clearon. 

Det är ett catcher game som går ut på att fånga chips och chipspåsar. Varje dag vinner de 10 personer med högst poäng en valfri påse med snacks! Tio nya vinnare utses varje dag fram till 31 mars.

– Vi vet att våra konsumenter älskar att tävla om snacks! Och vi vill gärna bidra till ett roligt spänningsmoment när man öppnar sin chipspåse, säger Josefin Hugosson hos Estrella.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil