Expanderar med Butik i Stockholm

Foto Pressbild
Det framstående svenska skoföretaget Icebug tar ett steg mot tillväxt genom att öppna en egen butik i Stockholm. Den nya 75 kvadratmeter stora butiken planeras öppna den 2 april 2024, med framtida möjligheter till ytterligare expansion.

Icebugs nya butik på Norrlandsgatan 10 i Stockholm kommer inte bara visa upp deras skosortiment, utan kommer även att inkludera en verkstad för skoreparationer. Företaget strävar efter att inspirera till en aktiv livsstil och planerar att vara en plats för löpargrupper, promenadgrupper för äldre, och diskussioner om minimalistiska och smarta garderober.

Icebugs VD, David Ekelund, delar entusiasmen för varumärkets tillväxt och ökad användning av Icebugskor. Han ser företagets framsteg som en möjlighet att främja ansvarsfull konsumtion och uppmuntrar människor att vara aktiva även i utmanande väderförhållanden. Den kommande butiken i Stockholm representerar inte bara en expansion utan också ett steg mot att erbjuda en lösning på utmaningar som världens befolkning står inför.

Icebug överväger inte bara butiksutveckling i Stockholm utan undersöker också möjligheten att öppna fler butiker internationellt. David Ekelund betonar företagets unika försäljningspoäng, som erbjuder en verklig lösning på människors behov att vara aktiva trots tuffa förhållanden. Han tror på företagets förmåga att växa organiskt och att möta efterfrågan på produkter som är meningsfulla för kunderna.

När det gäller att öppna butiker i en tid av ekonomisk nedgång ser David Ekelund Icebugs produkter som en verklig nödvändighet för meningsfulla aktiviteter. Företaget tror att deras fokus på hållbarhet och ändamålsenliga produkter positionerar dem väl även i en tid av konsumtionsminskning och ökad medvetenhet om överkonsumtion.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil